Oslo Maraton 2011 - hvem er med?

I fjor var vi ca 25 Campere som deltok på en av distansene 10, halv- og helmaraton og noen barn på barneløpet da! Jeg håper vi får til en minst like stor delegasjon nå i år, i sort og oransj! Hvem er allerede påmeldt, og på hvilken distanse?

Skal vi satse på sosial samling med middag og det hele søndag kveld etter løpet?

I fjor:


Jeg tenker forresten at vi skal kjøre en egen liten OM-konkurranse. Gjett på egen sluttid (3, 10, halv- el helmaraton), og de to som kommer nærmest vinner et sett med løpetrøye og shorts fra Adidas.  Så, skriv opp hvilken distanse du skal løpe og hva du gjetter som egen tid. Du kan gjette fra nå og frem til ca 20. september. Helst i kommentarfeltet på denne posten.


Les mer om Oslo Maraton. 
Prisene øker stadig dessto nærmere vi kommer. Neste prisøkning er allerede på mandag!
Kommentarer

 1. Selv om jeg ikke er camper, leser jeg jo bloggen, og tar meg friheten til å svare.
  Oslo halvmaraton-revansje for min del, har vært på meldt leeenge (like greit å bare melde seg på og betale, da blir det litt mer forpliktende og treninga kan planlegges bedre).
  Og tida. Øøh..hmmm...1.43.30 (kanskje litt vel optimistisk mtp at det for tiden skal gå fort og kort, men shit au, lenge til september)

  SvarSlett
 2. Minner også om at det hver onsdag på Sognsvann Rundt Medsols trekkes ut 2 gratis startkontingenter til Oslo Maraton (Du velger sjøl distansen)

  SvarSlett
 3. Hey hey! Jeg gjetter på min egen tid: 1:27:40. Puuh. Det skal hardt gjøres etter Birkebeinerløpet helgen før...

  SvarSlett
 4. Jeg skal løpe halvmaraton! Hm, jeg løp Nordmarka Halvmaraton på 1:55:56, men aner ikke hvor mye man kan barbere vekk i tid når det er snakk om å "bare" løpe i byen. Dessuten hadde jeg en god dag i Nordmarka... Tipper på 1:50:20. Haha.

  SvarSlett
 5. Jahapp! Nå er jeg påmeldt til tross for litt vegring. OHM = min nemesis! Jeg tipper at jeg kommer inn på 1.54.59. Men hvis jeg kommer inn under det blir jeg kjempeglad. Hvis jeg ikke kommer under 1.55 går jeg i kjelleren for andre året på rad.

  SvarSlett
 6. Ser at du ikke har nevnt 3km, er man liksom med selv om man løper den tulledistansen...?

  Hvis jeg føder innen slutten av neste uke har det jo gått 6 uker siden fødsel, kan det gå bra å løpe 3 km etter den tid? Hadde vært litt moro med et bittelite comeback før sesongen tar slutt :)

  Har aldri hatt bekkenvondter, vondt i korsryggen og vonde føtter etter å ha blitt stor som en sel.

  SvarSlett
 7. 3 teller selvsagt! Det samme gjør Berlin maraton for de av dere som skal dit i år!

  Løp så tett etter fødsel er selvsagt ambisiøst Åshild, men fullt mulig. En må bare senke ambisjonsnivået en smule, og helst ha en "grei" fødsel, gjerne også tidlig. Iform løpet som jeg meldte meg på var 4 uker etter termin, heldigvis fødte jeg ikke over men før termin!

  Lise Marit: du kan også gå ut fra 10 km tiden din, x 2 + 10-15 min.

  SvarSlett
 8. Jeg skal løpe 10 km, og må selvfølgelig satse på en forbedring av fjorårets resultat. Tipper 50,23;-)

  Maria

  SvarSlett
 9. Jeg er med på halvmaraton. Lagt inn Treningscamp som klubb, men det kommer ikke opp!!! (dvs kommer opp om man trykker på navnet mitt for mer info)
  Uansett; løp på 1:40:34 i fjor og håper campens intervaller får meg under 1:40 i år.
  Tipper 1:38:59 på meg selv.

  SvarSlett
 10. Jeg skal løpe maraton i Berlin og tipper på 4.29.59. Vel, håper i hvert fall :P

  SvarSlett
 11. Jeg tipper og håper på 1.39 på halvmaraton. :)

  SvarSlett
 12. Det er mulig jeg melder meg på en av distansene, men ser an bena etter Birkebeiner'n. Noen må jo representere Treningscamp der også :) Dersom jeg ikke løper, så stiller jeg selvsagt som fotograf!

  SvarSlett
 13. Veldig hyggelig med mange campere og sosialt samvær i fjor - håper på det samme i år! Jeg har meldt meg på hel. Ambisjonsnivået er ikke høyere enn at om jeg hadde tippet tid, ville jeg blitt mistenkt for å tilpasse det hele for å sikre Adidas-settet. Jeg skal forresten også løpe Birkebeiner-løpet helga før, og med Torbjørn og Randi Helen blir vi i alle fall tre campere der også! Noen flere?

  SvarSlett
 14. Halvmaraton for første gang, så jeg aner egentlig ikke, men tipper 1.45.

  SvarSlett
 15. Jeg skal løpe 10 km. Satser på forbedring fra forrige gang jeg prøvde meg på distansen og tipper 54:30.

  SvarSlett
 16. Jeg har meldt meg på (10 km), men har ikke fått noen bekreftelse ennå (men hvis jeg melder meg på en gang til får jeg beskjed at det allerede ligger en påmelding inne i systemet)

  Uansett blir jeg gjerne med på middag ettepå.

  SvarSlett
 17. Sjekk om mailen har havnet i spamkassa-ellers må du jo ta kontakt med Vidar!
  Hvilken tid gjetter du?

  SvarSlett
 18. Har meldt meg på, og blir gjerne med på middag som i fjor! Skummelt å gjette tid...

  SvarSlett
 19. Halvmaraton for første gang... tipper 2t 20min. Går litt sakte her i gården :)

  SvarSlett
 20. Har som mål å komme under 1.30, så da får det blir 1.29.59

  SvarSlett
 21. Marianne H fra to kommentarer opp22. september 2011 kl. 11:17

  Jeg har blitt bittelitt mer optimistisk, og vil gjerne oppdatering gjettingen min hvis det er lov.
  Jeg tipper nå 2t 18min.

  SvarSlett
 22. Nå som jeg endelig har meldt meg på får jeg prøve med et tips på egen tid også. Er ikke i min beste form nå (det pleier å komme seg utover høsten), samtidig som jeg tar det mest som trening før Frankfurt Marathon senere i høst. Tipper jeg havner på 1:59:12

  SvarSlett
 23. Løp på 1.40.08 i fjor... hmm la meg tenke... tung i beina stiv i kroppen nettopp løpt Birken stressa og sliten... men (prøver å være) evig optimist!! Tipper frimodig men ikke nødvendigvis helt realistisk 1.38.35

  SvarSlett
 24. Tar meg den frihet og svar jeg også (gjettekonkurranser er gøy!). 2010 ble 1:53. Årets wild guess 1:47:59.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar