Nordmarkstraver´n!

Et realt skogsløp, det er vel mottoet til Traver´n. Hvor realt det er kan jo alltids diskuteres, men at det er et skogsløp, vel det kan jeg ikke skjønne noen kan krangle på!

Løpet er på 30 km fra Stryken til Sognsvann og er nå på lørdag 3. september. Alternativt kan du løpe Halvtraver´n, som er på 15 km fra Skar til Sognsvann. Nesten 700 er påmeldt til nå, og det er mulihgens ny rekord?

Så mange løp, så liten tid!
September kommer definitivt litt for brått på for meg. Jeg hadde lenge et lite håp om å løpe i år også, men har slått det fra meg. Ikke har jeg løpt langt nok og ikke har vi barnevakt.  Det har derfor ikke blitt så mye pushing fra min side her på bloggen eller i parken, men jeg syns jo vi bør stille med en skikkelig tropp også i år! Jeg håper å være på Sognsvann ved målgang, for å heie og ta bilder. 

Les om Lise Marits opplevelser i fjor, et av hennes aller første løp. Eller mine opplevelser på den fulle distansen.  Det fins også en før-løpet sak, med litt om hvordan jeg vurderte løypa før løpet (jeg hadde løpt en gang tidligere)

Hvilke Campere stiller fra Stryken og Skar i år? (påmeldingslink)
 

Kommentarer

  1. Jeg har hele sesongen tenkt at jeg skal løpe halvtravern, men så har det gått så som så med forberedelsene... Har imidlertid ikke gitt opp, satser på en rolig halvtraver:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar