Neste stopp; MOSS

På lørdag arrangeres Christian Frederik løpet i Moss

praktisk info om løpet her


Det er et løp på 10 km på asfalt og grus, starten går kl 13 og det koster kun kr 150. Da får man visst både medalje og skjorte, så dette er rett og slett et kupp! Løypa skal være kontrollmålt av Kondis og det er også et eget barneløp for barn over fire år på 1408 meter. Barneløpet starter en time tidligere og koster litt mindre (75 for de minste og 100 for ungdom), det står faktisk at også voksne kan velge denne distansen. 

Start og mål er ved Kirkeparken skole, i sentrum av Moss. Aner ikke hvor det er, er ikke kjent i Moss - men antar man finner frem med normal retningssans og evne til å spørre seg frem, evt jukse med GPS i bilen.


Det er garderober og musikk og folkefest - det er i alle fall hva de lover:-)


Jeg har lyst til å dra til Moss jeg - hva med deg?

 

Kommentarer

 1. Tror jeg velger Ris kirke jeg, men, dere andre: KJØR PÅ!! ;-)

  SvarSlett
 2. Det gjør du klokt i Silja!

  Håper dagen deres blir helt topp:-)

  SvarSlett
 3. Mosselukta må da være mer romantisk...?

  - Ønsker dere også en flott dag, Silja :)

  SvarSlett
 4. jepp, jeg er helt sikker!! :-) lykke til til alle som løper; jeg velger meg et annet løp litt senere i høst jeg, når jeg har forfalt etter bryllupsferien haha :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar