Motbakkemandag igjen

Det blir tre på rad nå, før vi kommer tilbake til annenhver mandag igjen. Grip sjansen, det er altså to hele uker til muligheten byr seg igjen! (Du finner mer om denne økta ved å velge andre (eldre) innlegg i samme kategori som dette innlegget!)


Oppmøte utenfor Bakkekroen i Smestadkrysset kl 20:00 (alternativt krysset i Frognerparken kvart på åtte, skriv i kommentarfeltet om du møter der - så vet vi hvem vi evt skal vente på og dere vet hvem dere møter der).


Vi løper på gress, grus og asfalt opp til Besserud, samlet flokk første del - deretter delt opp etter nivå opp deler av Besserudetappen (lengden avgjøres altså av ditt nivå). Så tar vi fatt på de grusomme trappene (...) også her deles det inn etter nivå med antall trappelengder. Når trappene er unnagjort gjenstår bare den rolige samjoggen ned Holmenkollveien til Smestad. Tror vi har brukt noe i overkant av en time på denne økta. Deilig mør etterpå!

Skriv i kommentarfeltet om du kommer, så vi ser at det blir mange nok. Husk også å ta med om du har tenkt å møte i parken kvart på.

Kommentarer

 1. Hurra! Jeg møter ved Bakkekroen!

  SvarSlett
 2. Jeg blir antagelig med. Møter dere ved Bakkekroen.

  SvarSlett
 3. Jeg kommer. Sees ved Bakkekroa.

  SvarSlett
 4. Ser ut som vi blir en fin gjeng i morgen også! Mange kanskje er meldt på facebookveggen:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar