- men mat ska'rem ha!

Under lørdagens løpetur til Bjørnholt ble Kristine og jeg plutselig veldig smarte og kom på en god idé. Det vi si det var vel strengt tatt Kristines idé men siden det er jeg som skriver kan jeg glatt stjele litt av æren selv ;-)

Kort fortalt: vi trenger som kjent mat etter Oslo Maraton! Og det har jo noen tenkt på allerede og både snakket og skrevet om. Den smarte ideen er som følger: skal vi rett og slett bestille et bord for 15 personer på Yayas i Industrigata klokka 18? Hvis noen har behov for å protestere, enten heftig eller bare lett, så gjør det her! Det er ikke mulig å protestere på at vi må ha mat, men eventuelt hvor og når...

Jeg kan ringe og bestille etter hvert, men det er sikkert lurt å ikke drøye for lenge. Vi erfarte det da vi skulle ha bord etter Holmenkollstafetten... for så smart er ikke ideen om å møtes til et hyggelig måltid etter løpet, at det ikke er tusener på tusener andre som har tenkt akkurat det samme denne dagen :-)

Kommentarer

 1. Super idé, ingen protester her! Jeg er selvsagt med:)

  SvarSlett
 2. Jeg er med, men må legge vesla først antar jeg - og da kommer jeg litt senere. (men så fort jeg kan!)

  SvarSlett
 3. Vi venter men Kom så fort du kan da Siri :)) Og fint du likte ideen Kristine ;-)

  SvarSlett
 4. Er det lov å være med selv om man ikke har løpt? Min tvilsomme unnskyldning til det er at jeg spiller seriekamp samme dag kl 1730.

  Deltakere har selvfølgelig rangen, men jeg kan stille som reserve fra kl 1930.

  SvarSlett
 5. Jeg har vært litt i tvil om jeg skulle melde meg på, men nå er det gjort! Blir 10 km på meg og jeg er gjerne med på Yayas etterpå :)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar