Månedens Camper juli

Det har vært dårlig med statusoversikt for juli, det skyldes delvis ferie - men jeg lover ikke at jeg forbedrer meg i august....

Om du mangler poeng skriver du det i kommentarfeltet. (Jeg er ganske sikker på at det mangler poeng, fordi dere løper jo konkurranser oftere enn jeg får logget meg på!) Om de poengene du mangler ville gjort deg gul (5 poeng eller mer) deltar du i finalen på vanlig måte - så skværer vi opp i etterkant!

Jeg har dessverre ikke fullgod oversikt over premiehaugen i skrivende stund, men det problemet tar vi når vinneren har meldt seg! Det er bra med premier, det kan jeg love. 
Deler ut trøstepremie til finalist nr 2 i kommentarfeltet. Klikk på bildet under for å se det litt større.
Les mer om Månedens Camper i flappen over om du er ny og ikke kjenner til dette. August ligger foran oss med mange nye muligheter for å sanke poeng i trening og konkurranse... Mange (7-8 Campere) drar til Kongsvinger på kørdag forresten, sleng deg gjerne med der! 


Husk forresten at det er intervaller i parken i kveld da! Håper vi ses:-)

Kommentarer

 1. Her var det mange spreke folk gitt:-) I tilfelle du gjør opp status ved årets ende så må jeg jo sikre meg de poengene jeg kan: jeg løp Hovedøya rundt også ... ;-)

  Moro at så mange er med!!! veldig inspirerende!

  SvarSlett
 2. Etter ferien da skal jeg begynne å sammle inn flere poeng ;)

  SvarSlett
 3. Bra Nina! Det ser jeg frem til:-)


  Silja: Jeg har strevd litt med å finne resultater fra både øya og motbakkene til Heming, så beklager det (Er nok flere som mangler poeng herfra). Du må uansett få rettet i databasen, du ligger jo inne som Tromsøløper på Hovedøya ser det ut til... ;-)

  SvarSlett
 4. Grattis Andreas!
  Vemund har god oversikt over hva som er av herrepremier forresten:-) Han hadde hele godteposen sist lørdag!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar