Mandagsoverraskelser...

I går var det duket for en overraskelsesøkt i parken, da Heming kastet inn håndkledet pga strekkskade. Det kom hele 12 stk - tiltross for ukjent trening og ikke minst regn; det hadde regnet hele dagen, av og til veldig mye. Men, til kvelds var det bare lett regn og det la vel ingen demper på treningsgleden.

Først to runder oppvarming, samt et langt bakkedrag opp mot Monolitten og Hundejordet. Her skulle det løpes korte bakker. Vi begynte med ti drag opp en gressbakke, det ble fort veldig sleipt både opp og ned, så pausen ble naturlig turen ned på forsvarlig vis. Etter en leteaksjon etter en forsvunnet løper (Kristine) kom vi oss etter hvert videre til trappene på Monolitten.  10 trappeløp uten pauser også her, høy fart både opp og ned. En kunne veksle mellom å ta ett eller to trinn i slengen, variasjon er fint. Selv om dragene var korte gjorde fraværet av pauser sitt til at pulsen likevel nådde nye høyder. 


Det siste stuntet vi fant på var litt lengre drag, og da kun fem stk - denne gangen med pauser. Mange trappetrinn skulle forseres i rask fart, trinnene mot den ene toppen var i overkant lange for de fleste av oss, så vi følte oss som Christina V der vi fløy oppover i fin stil! Kanskje Camperne slår seg på langhekken? Det hadde vært gøy!


Da klokka nærmet seg ni rundet vi altså av, og dro hvert til vårt. Alle slitne og fornøyd med egen innsats! Takk for økta, dette ga mersmak:-)
De spreke denne kvelden var: Anne E, Fredrik, Gøril, Henrik(Ny!), Kirsti (Ny!), Kristine, Lise Marit, Maria, Pia, Siri, Torbjørn og Vemund

Kommentarer

  1. PUH! For noen sprekinger!! Men jeg hverken så eller hørte dere (det siste var jo meget merkelig da..). Jeg var jo også i parken og trente, med noen andre sprekinger - unnskyld meg... Håper Kristine er gjenfunnet :)

    SvarSlett
  2. Det var mange folk som løp i parken i går, vi så en kjempestor gruppe - men tror helt klart vi var de blideste og sprekeste!

    Kristine kom til rette, helt av seg selv!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar