Jentetur til Bjørnholt


Vi fikk en ganske liten (ung) fyr til å ta startbildet av oss, derfor den noe nedbøyde posisjonen... For øvrig måtte vi klare oss uten gutter i dag gitt! Men vi fikset det faktisk ganske greit heldigvis. Sognsvann-Bjørnholt tur/retur og totalt 22 km - helt etter planen :) Og alle sammen - Josefin, meg, Kristine, Anna, Anne og Ingrid - fullførte med Stil.

Dagen startet med litt gråvær, stikk i strid med yrprognosene (aldri opplevd før!) men innen vi var tilbake på Sognsvann hadde sola tittet fram og det var blitt ganske folksomt der ute. Ja nå er det bare å nyte de fine sensommerdagene vi har igjen før høsten og kulda tar oss!
Camperne på tur! Gærninger ;-) Eller bare glade for å være framme ved Bjørnholt...

Hva skal man si? En herlig gjeng med gærne og glade løpere, en fin start på dagen, en god følelse etterpå og alt det der som jeg har sagt før men gjerne gjentar!
Det eneste er at man lett blir litt sulten etter en sånn tur, og det er en lykke å ikke ha med penger når man kommer til Sognsvannkiosken og ser alle fristelsene... ellers er veien til full sprekk rimelig kort!

Kommentarer