Frivillig tvang - kom, bli med!

Jeg har endelig bestemt meg: Det blir Halvtravern i år også. Juhu!

Ok, jeg må innrømme at denne satt langt inne. Jeg har akkurat kommet hjem fra en tre uker lang ferie, som ikke inneholdt spesielt mye løping. I tillegg er jeg litt småsyk. Og i dag regna det masse, så det er sikkert kjempevått i marka på lørdag...


Nok klaging. Under kveldens trappetrening i parken, lot jeg meg overtale av Siri og Maria. Det er bare å kaste seg rundt og stille inn beina og hodet på at det BLIR løp på lørdag.


Halvtravern var mitt andre løp noensinne da jeg løp det i fjor, og jeg kan absolutt anbefale det (les rapporten min fra 2010 her, hvor jeg for øvrig også skriver at jeg skal delta i år). Jeg var riktignok syk sist jeg deltok, og Siri har et humreverdig bilde av meg i lang tights, løpejakke og TØRKLE I HALSEN. Jepp, det var løpsantrekket mitt. I år planlegger jeg å stille i TC-bunad; shorts og t-skjorte!

Blir du med også? Si fra i kommentarfeltet hvis du vil låne eller kjøpe TC-bunad! Den er superduperfin! Se bilder her. De som vil møtes ved bussene på Sognsvann for å få litt ro/nerver fra andre, skriver også i kommentarfeltet!


Kommentarer

 1. Jeg blir med, og det blir et av verdens første løp for meg, og meget lengre enn jeg burde forsøke meg på:) Novise som jeg er, leser jeg antrekkstips med store øyne. Jaså? Bare bunad? Ikke lang super under eller noe? Matpakke? HJELP...

  SvarSlett
 2. Haha, rolig nå Mari. Detta går bra:-)


  Det blir varmt nok, helt sikkert!

  Det er drikke/matstasjoner underveis, med vann, sportsdrikk og bananer så vidt jeg kan huske! Og i mål får du belønning for slitet.

  SvarSlett
 3. Det er bra, Mari! Nå føler jeg egentlig litt frivillig tvang til å delta. (Høre med mannen om han kan være barnevakt.)

  SvarSlett
 4. Herlig Gøril! Jeg håper å kunne bli med deg til Lørenskog neste helg, men må legge noen logistikkpuslespillbiter først!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar