Dra til Lørenskog

Det er utrolig mange fristende løp nå når det går mot høst. Og ikke alle trenger å løpe så langt om en ikke vil. Allerede neste lørdag, 10. septemeber, er det muligheter i Akershus. Fra klokken 14.00 er det ulike varianter av Lørenskogløpet. Barn kan delta på 700 meter, de som vil kan gå 5 kilometer,det er rabatt for familier, egen trimløype på 5 kilometer og ellers er det konkurranseklasse på både 5 og 10 kilometer. En fin oppvarming hvis noen skal løpe Ti for Grete, og også et sted hvor du faktisk kan ta med hele familien. Det er også et perfekt restitusjonsløp for de som tar seg ekstra ut med hel- eller halvtraveren i helga. Start og mål er ved Kjenn skole ver Rådhuset i Lørenskog. Sa jeg at det var uttrekkspremier og at du også kan vinne krus?

Jeg skal, skal du? Da må du være rask. Påmeldingsfristen er i morgen, 31.august. Du kan melde deg på her. Jeg kan også sende en pdf med mer info for de som trenger det.

Du kan vel ikke la sjansen gå fra deg til å vise fram Treningscamp-bunaden?

Kommentarer

 1. forhandler med mannen...
  Veldig lyst til å innvie bunaden min på Lørenskog!

  SvarSlett
 2. Kristine og jeg peiler oss inn på Drammen halv, da er kanskje ikke dette løpet den smarteste oppvarminga... hvis ikke hadde jeg seriøst vurdert det!

  SvarSlett
 3. Nja, skjønner jo den :) Men kanskje trimløypa på 5 km er noe ? Satser uansett på at dere gjør det kanonbra i Drammen og representerer oss godt der.

  SvarSlett
 4. Skal noen kjøre? Jeg vurderer Lørenskog, Gøril! :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar