Det var den kvelden det var så bratt...


... fritt etter Øystein Sunde :) For mandagen er bratt, ingen tvil om det! Men duverden så godt vi har av det tror jeg! I kveld var det hele 14 friskiser som møtte til dyst fra Bakkekroen: Kristine, Vemund, Christopher, Andreas F, Cecilie, Turid, Henriette (NY!), Fredrik (NY!), Torbjørn, Pia, Siri, Heming, Thomas og meg.

Da bildet ble tatt etter endt økt hadde noen allerede løpt av gårde mot dusjen hjemme. Dessuten begynner det tydeligvis å bli litt mørkt om kveldene nå...

Siri ledet som vanlig an, og bestemte at vi skulle ta seks trappeøkter etter at vi endelig hadde kommet oss opp til trappene. Det vil si, det var vel mer et forslag enn et påbud, men noen av oss tok det bokstavelig og dro seks runder. Noen valgte "halve trapper" men det er ikke rent få trappetrinn det heller!

Da de seks rundene var overstått stakk like godt Torbjørn og Andreas av gårde på sin sjuende! Da stakk det en liten en i meg også, og jeg tenkte at jeg skal fysørenmeg ikke være dårligere enn de gutta! Så jeg presset kroppen opp en siste gang - men da holdt det igrunnen :-)

For å være helt ærlig: slike økter kommer ikke jeg meg ut på alene! Det er så flott å ha noen å gjøre det sammen med! Så hyggelig var det i kveld at jeg like godt tok turen helt ned til Bakkekroen igjen - bare for å måtte løpe masse oppover for å komme hjem... men hva gjør man ikke for en kveld med gjengen ;-)

Kommentarer

  1. Heldigvis var det ikke så mørkt som på bildet. Men gatelyktene ble tent før vi var ferdige med nedjogginga. Men slapp a folkens nå er det under 4 måneder til sola snur!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar