Tøff i trynet

Det er lett å være tøff i trynet og si at man skal løpe bakkeøkt på mandag. Man er ikke fullt så tøff når man innser at også mandagen blir en varm og trykkende dag. Jeg vet ikke hvor mange av oss som fikk kalde føtter utover gårsdagen, da økta nærmet seg, jeg vet bare hvem som faktisk kom til Bakkekroen kl åtte i nesten tredve skyggegrader: Anna, Anne E, Kristine T, Maria, Silja, Siri og Thomas.


Vi løp fine stier opp ved Holmendammen og videre gjennom Løkkaskogen før vi endte på asfalten midt i selveste Besserudetappen. Her skal man dele opp feltet litt, slik at de raskeste må starte lenger ned i bakken - og dermed ha fine rygger å jobbe med opp til Besserud. De sprekeste feiga ut, og startet bare like bak oss "treigeste". Treneren blir helt klart strengere neste gang.... ;-)


Det ble etter Besserudetappen tid for de forhatte trappene. Seks ganger opp for Kristine, Anne og Silja - mens vi andre nøyde oss med fem, bortsett fra Thomas da som skulle ha tre halve tilslutt. Jeg tror vi skal legge til halve fra neste gang, for de på midt nivå - med så mye syre i låra at pulsen ikke kommer opp.


Og ja, det ble en het kveld! Mange med svett smil og shaky bein på vei ned Holmenkollveien i nitiden... Hvordan står det til med beina i dag montro?


Kommentarer

 1. Overraskende god i benene i dag, men jeg er glad det ikke er intervaller i kveld ;)

  SvarSlett
 2. Samme her, overraskende god i beina. Men det er vel i morgen jeg får vite hvordan det egentlig står til.

  SvarSlett
 3. Det var bare Kristine som løp 6 (fulle) drag i går altså :-)

  Selv om jeg følte fredagens styrkeøkt og utdrikningslag i hele kroppen så var det en bra økt, og bena føles uberørte i dag. Gleder meg til neste økt, da skal jeg starte lenger bak, jeg lover ;-)

  SvarSlett
 4. Jeg surrer visst fælt Silja!
  Kristine var en racer opp trappene, skjønner ikke at jeg holdt følge med henne for et års tid siden....

  Bena mine er også overraskende gode, men har selvsagt ikke utfordret de med mer trappeløping!

  SvarSlett
 5. God og støl i lårene, gleder meg til neste økt!

  SvarSlett
 6. Du løp FORAN meg for et år siden, Siri, og det kommer du nok til å gjøre igjen...Skulle bare mangle etter en fødsel at du rykker litt tilbake!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar