Bakketrippel og mye mer

Som dere vel vet kjører vi mandagsbakker annenhver mandag fra Bakkekroen i Smestadkrysset kl 20:00 (Parken kl 19:45). Dette er syretrening du ikke bør gå glipp av om du skal delta på motbakkeløp i høst. Ikke bare får pulsen kjørt seg til topps, men også klatreteknikken din kan slipes og det å venne hode og bein på oppover, oppover og atter oppover er svært nyttig. 

Nå nærmer vi oss Oslos Bratteste 1. oktober, og jeg håper vi blir mange Campere opp bakkene til Tryvann. Les mer i denne posten.  Det kommer også en egen TC-konkurranse for de som skal delta her med mulighet for å sikre seg fine premier fra vår egen premiehaug. 

Altså, vi nærmer oss Oslos Bratteste - og da gjelder det å intensivere bakketreningen, ikke sant? 


Sist mandag kjørte vi som vanlig opp til Besserud på asfalt 1 gang, før vi tok trappene opp - noen tok de hele 7 ganger! På mandag 29/8 kjører SRM med Heming i spissen (dét tror jeg han gruer seg til, da enkelte har et vel høyt tempo!) en alternativ motbakkeøkt for oss fra parken kl 20:00 og så er det den vanlige økta igjen mandagen etter (5/9) - altså tre på rad nå. Men, vi nøyer oss ikke med en trippel: Det har vært god oppslutning rundt disse bakkeøktene, så vi kjører nå mandagsbakker hver mandag i hele september - som oppladning til Oslos Bratteste

Da har du knapt noen unnskyldning igjen for ikke å delta, har du vel?
 
PS! Det er selvsagt intervaller i parken i kveld kl åtte, som vanlig - Vi ses!

Kommentarer

Legg inn en kommentar