Aegis

I klassen über coole sko, jeg presenterer Adidas AdiZero Aegis:


Jeg trodde igrunnen jeg hadde nok løpesko nå, men ble veldig usikker da jeg så disse!
Løplabbet er visst eneste butikk som tar de inn... men protester i kommentarfeltet om du har sett de andre steder, så skal jeg oppdatere! 

For dere som ikke kjenner modellene til Adidas like godt: Aegis er lettvekter - og pronasjon er vel normal såvidt jeg husker. Disse er supre til intervaller og løpskonkurranser, av Campere vet jeg at Astrid, Hanne, Kristine og Rachel har/hatt de, men det er vel gjerne flere som har testet de. Jeg har selvsagt et par slike, men det er den gamle modellen hvor "tunga er fastsydd" på den ene siden. Den nye modellen har vanlig tunge. Gleder meg til å teste disse!

 

Kommentarer

 1. Spørsmålet er jo bare om man kan bruke de, eller om de er så kule at de bare må stå på peishylla;-)

  SvarSlett
 2. Jeg digger Treningscamp - blant annet fordi her står drømmen om løpesko i fokus og overgår langt en hver potensiell drøm om alle slags høyhælte, blanke og lekre damesko :) Har aldri kunnet forflytte meg i noe med hæler - løpesko derimot: elsk elsk! Min siste kjærlighet er Inov-8 190, superlett terrengsko. Foreløpig kun en avstandsforelskelse men...

  SvarSlett
 3. Bena mine skjelver av frykt bare jeg tenker på lettvektsko, så jeg får nyte på avstand.
  - men fine var de (sukk)

  SvarSlett
 4. Elsker mine gamle Aegiser, så det er vel bare et tidsspørsmål før disse er på peishylla, evt med på tur... Hvem sa at løping er en billig idrett?

  SvarSlett
 5. Har ikke prøvd Aegis sko. Kjøpte meg et par Boston 2 i sommmer på XXL (var på salg til 599) og de er helt topp å løpe med. Er det noen større forskjeller på Boston og Aegis skoene?

  Ellers har Oslo sportslager også Aegis. Der får en også 20% kondisrabatt.

  SvarSlett
 6. Boston er litt tyngre i vekt.
  Aegis har støtte til forfotspronasjon og er muligens litt bredere.

  Begge disse har versjon 2 i salg, jeg har muligens versjon 1 av begge (Boston helt sikkert, min er gammel - Aegis er fra i fjor ) - så jeg skal ikke utbrodere ytterligere:-)

  SvarSlett
 7. Er veldig godt fornøyd med mine! Har brukt dem blant annet til å løpe halvmaraton på grus et par ganger.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar