Vi tester Nordmarkstraver'n på lørdag


Attention! Anne har dratt i gang følgende halvgalskapslangtur: bli med å løpe Nordmarkstraver'n på lørdag! Det vil si 30 km, med start fra Stryken.


Initiativtakeren har allerede gjort inngående undersøkelser vedrørende transportmuligheter og kommet fram til følgende:
Det går tog fra Grefsen kl 09.55 som er på Harestua kl 10.36. Derfra er det knappe 4 km til Stryken. Oops da må vi legge dette til totaldistansen, for det går ikke buss til Stryken! Men pyttsann hva er vel det - når vi likevel skal løpe 30 km ;-)

Tenk på at det er en lang distanse, uten innlagte drikkestasjoner underveis (bortsett fra kanskje en og annen bekk da). Noe fast føde kan det nok være lurt å ha med også.

Det er allerede startet en tråd på facebook, meld deg der hvis du er interessert! Eller skriv innlegg i kommentarfeltet her.

Turen vil selvsagt foregå i god TC-ånd, det vil si at alle i det store og hele passer på og venter på alle, men at man likevel kan dele seg litt i grupper avhengig av tempo underveis. På kondis.no kan du forresten få en superrask 6 minutters gjennomgang av halvtraver'n som oppvarming :)


Kommentarer

  1. Syns det er supert at alle tar initiativ til slike fellesturer!! Takk:-)

    SvarSlett
  2. Så gleder vi oss til du også kan være med Siri :)

    SvarSlett
  3. I skrivende stund er det fra yrs side meldt bøtter og spann med regn på lørdag. Håper ingen pingler ut av den grunn! Selv ser jeg positivt på det: trolig vil jeg ikke svette så mye og letter å opprettholde væskebalansen :)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar