Trening som gjør godt

I kveld var Siri på plass som leder og tidtaker. Hun foreslo fem doble runder, noe som hørtes veldig fornuftig ut. Grillosen lå tjukk over parken, så mange enkle runder med høyere tempo kunne blitt en utfordring. Dessuten kjentes det liksom riktig med litt roligere runder i kveld.

De flinke i dag var: Anna, Anne E, Andreas H, Jan Sverre, Thomas, Gro (NY!), Siri, Hilde Marie og jeg. Anna, Hilde Marie og jeg trente også styrke etterpå. God innsats fra alle!

PS: Gro holder på med et forskningsprosjekt for Norges Idrettshøgskole. Hun skriver masteroppgave om motivasjon før en større konkurranse. Gro trenger campere som kan hjelpe henne med prosjektet: Hvis du har tenkt å løpe en maraton eller halvmaraton, kan du si fra til henne. Gro kommer tilbake på TC onsdag om to uker. Jeg har sagt ja, det samme har Anna og Jan Sverre (og sikkert flere som jeg har glemt). Hver søndag i 11 uker skal vi svare på noen enkle spørsmål om hva vi har trent og hvordan det har vært. Det skal ta cirka ti minutter hver gang, så det er ikke ille i det hele tatt. Spennende å se hva Gro får ut av dette!

Kommentarer

 1. Ego kan godt bidra til Gros prosjekt; hvordan melde fra til henne?

  SvarSlett
 2. Jeg har gitt Gro beskjed:-)

  SvarSlett
 3. Veldig fin trening onsdag alle :)

  Eg kjem innom på trening igjen 10/8. Alle som ville bli med i prosjektet og fekk utdelt papir 27/7, kan ta med samtykkeerklæring tilbake til denne treninga, og om det er fleire som ynskjer å bli med eller har spørsmål i forbindelse med prosjektet, ta gjerne kontakt med meg, då blir eg glad :)

  Gro Jordalen
  E-post:gro.jordalen@student.nih.no
  Tlf: 997 78 965

  SvarSlett

Legg inn en kommentar