- og så kom sola!


Før start: med Andreas uten Gøril

Jeg så for meg en ganske så våt tur utover til Bygdøy i kveld, mens regnet var på sitt våteste i formiddag... men så skjedde det noe utpå ettermiddagen og da vi møttes i parken kl 19 var det sol!! Andreas, Siw-Mette, Josefin, Pia, Lise Marit, Anne, Kristine og jeg bidro til å lyse ytterligere opp, for vi gledet oss alle til løpetur :)

Så nydelig det var ute på Bygdøy i kveld! Skikkelig sommerfølelse med folk som koste seg ute og nøt sommerkvelden på hver sin måte. Vi nøt også, i fint tempo og med mye koslig skravling som vanlig. Og som vanlig klarte ikke Andreas å holde igjen så veldig lenge, så han forsvant snart i horisonten. Men så dukket Gøril plutselig opp, på vei ut mot Huk, og vi fikk sagt hei og hadet til henne :) Kristine slo forresten like godt følge med henne utover igjen...

Underveis: med Gøril uten Andreas

Det ble en god 12 km økt dette her og det må da være bra på en mandag i juli. Takk for turen folkens - dere er gull!Kommentarer

 1. 20(!) km økt på en helt vanlig mandag!?
  Dere er ikke snaue:-)

  SvarSlett
 2. 20 km?? Hm..... Jeg jogget ikke tilbake til Frognerparken, men dog helt til Lysaker og opp til CC vest og vel så det. GPSen viste 12.91 km.... Marianne løp kanskje via parken og til Hovseter??!

  SvarSlett
 3. Nei nei - det er feil! Det skal være 12 km, beklager. Stygg trykkleif. Blir jeg diska som blogger nå Siri?

  SvarSlett
 4. Artig skrivefeil, trodde kanskje du hadde konferert med Kristine for hun tok jo en ekstra runde! Imponerende. Min garmin kom til nesten 16 km - men så var jeg jo allerede på 4 da jeg kom til parken.
  Super tur!
  mvh Siw-Mette

  SvarSlett
 5. Vi får ta opp dette i vårt neste utkastelsesvurderingsmøte Marianne. Inntil videre får du sitte på nåler;-)

  SvarSlett
 6. Knallbra jobba :-) Hørtes ut som en flott tur!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar