Nye venner

Å bruke Frognerparken som treningsarena kan være en utfordring på varme sommerkvelder. Det er mildt sagt veldig fristende å gjøre som alle andre: Slenge seg ned i gresset og spise pølser, i stedet for å løpe intervaller i grillosen. Fordelen med at det er andre folk enn oss i parken, er selvfølgelig at disse andre kan by på masse bra underholdning som gjør løpingen så mye lettere.

Først var det en fyr som løp etter oss med mat:
– Pølse! Skal det være en pølse? Du kan få med ketsjup på!?

Så prøvde kompisen å friste oss med en iskald øl. Vi lar oss jo ikke friste, men klarte faktisk å lure han med på en intervallrunde! Stakkaren fikk beskjed om å følge etter Andreas H... Haha! Imponerende nok holdt han ut til midt i oppoverbakken (hvis du løper den vanlige runden), det må da være litt over halvveis? Uansett: Moro med ivrig heiagjeng langs løypa. Neste gang håper jeg de tilbyr Smash eller Troika. Da dropper jeg campen lett!

Kveldens flinkiser: Kristin (NY!), Birgitte, Yvette, Pia, Gøril (kveldens sjef), Anne (kveldens sjef 2), Marianne (kveldens sjef 3), Andreas H, Janis, Pål, Robert, Josephine, Nina Kristine, Anna og jeg. Har jeg glemt noen?

Dessuten anbefaler jeg alle som kjenner seg ekstra kilometerhungrige denne uka, til å bli med på langturgalskap på lørdag. Jeg vurderer det faktisk!Ups, jeg glemte helt å skrive at vi løp pyramider. Og trente styrke til slutt. Flinke, var vi!

Kommentarer

  1. Digg å være kveldens sjef 2!

    SvarSlett
  2. Det var hardt og hærlig, selv om øllen fristet. Takk for sprek kveld!

    SvarSlett
  3. Fin treningsøkt selv om bena kjentes som bly! Takk for sprek kveld:-)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar