Mange muligheter på Ringerike

Lørdag 13. august arrangeres Ringeriksmaraton - Norges største maratonstafett. Det som er litt spesielt - og moro - er at det finnes en distanse for alle, fra full maraton til parmaraton til firemanns stafettlag til stafettlag med åtte etapper.


Med andre ord: bli med! Det er mulig å lage flere TC-lag hvis mange har lyst til å delta. Da er det enklere å finne en etappe som passer også.


Kanskje noen campere til og med har lyst til å utfordre seg selv på en hel maraton helt alene? Er jo mulig det også! Har hørt at dette uansett er et artig løp, med mye liv langs løypa i og med det er stafett.


Det er fellesstart for alle klasser kl 13 løpsdagen. For hel- og halvmaratonløpere er det transport fra Vik (målområdet) til Jevnaker (startområdet) kl 11-11.30.

Siste frist for påmelding er 1. august, bortsett fra helmaraton som man kan melde seg på fram til løpsdagen. Så her gjelder det å bestemme seg raskt! Prisene er relativt stive synes jeg, men vi er jo bare glade for å få betale for å kunne løpe ikke sant ;-)

Les mer på løpets hjemmeside og meld fra i kommentarfeltet om du er interessert og eventuelt hva slags etappe du kan tenke deg.

Kommentarer

  1. Synd å gå glipp av dette!

    SvarSlett
  2. Har lyst, gjerne stafett - kortest mulig for meg ennå...

    SvarSlett

Legg inn en kommentar