Mandagsbakker

Hvis du er typen som lett får den velkjente "mandag morrå blues"- følelsen, bør du kanskje holde deg langt unna Treningscampens nye bakkeøkt som går av stabelen annenhver mandag. Hvis du derimot trenger å få en skikkelig kickstart på uka... vel, da ses vi i Smestadkrysset utenfor Bakkekroen kl 20:00 (alternativt oppmøte kl 19:45 på vårt faste sted i parken, bruk kommentarfeltet for å velge oppmøtested!)

Denne økta er bare blitt holdt to ganger tidligere, men oppmøte og interesse har vært over all forventning, så vi kjører på nok en gang. Første gang var de hurtigste opp trappene 6 ganger, og sist dro de til med 7 har jeg hørt rykter om. Hva som skjer på mandag er foreløpig uvisst, men at det blir en hard økt - vel det kan jeg love med "kors på halsen og ti kniver i hjertet";-) Fra de to foregående øktene skal det nå legges på en skikkelig monsterbakke før trappene! Hoho detta blir gøy.... 


Kommer du? 
(Bruk kommentarfeltet så vi ser at det er interesse også denne gangen)


Ikke vær redd for at du ikke greier å holde følge med oss. Vi er såpass mange at det alltids er andre på samme nivå. Dessuten er det kun første og siste del som løpes samlet, det hardeste blir delt opp etter nivå - slik at vi som ikke har en rakett et visst sted eller magan full av doping får det litt snillere. Regnet skal visstnok gi seg på søndag en gang, her er ingen gode unnskyldninger å finne. Kom, kom!
Dette innlegget ble skrevet fredag formiddag, før de grusomme hendelsene i Oslo Sentrum og på Utøya fant sted. Jeg kom ikke på å stoppe publiseringen som var satt opp til lørdag morgen. Jeg håper ingen føler seg støtt av at innlegget ble postet omtrent samtidig som informasjon om at dødstallene steg betraktelig ble gjort kjent. Det er mye god terapi i trening og å prate med andre.

Det skal være minnesmarkering i sentrum kl 18-21 på mandag, vi er flere som ikke har mulighet til å delta på dette - og vi velger derfor å møtes til trening kl 20. Det er mulig vi justerer litt på økta, vi tar en avgjørelse når vi treffes. 

Kommentarer

 1. Jeg dykker sikert opp men denne gangen tar jeg bane til smestad.

  SvarSlett
 2. Satser på å komme, jeg også. Bakkekroen kl20.

  SvarSlett
 3. Vil veldig gjerne komme, men kjenner på et ønske om å stille opp på markeringen i byen kl. 18. Dog ikke umulig at jeg rekker begge deler :)

  SvarSlett
 4. Jeg kommer også fra kroen

  SvarSlett
 5. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 6. Ble motbakkökt i egen regi i sted. Gidder ikke ta meg til smestad når jeg har en bakk rett bak huset... Litt lenger intervall, X10!
  Var på samme ökt i lördags også men da ble det bare 8 ganger :)
  Veldi fin sermoni nere på byen, ett hav av mennsker og blomster.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar