Kjendiser på Svenskemila!

Da har tre campere debutert på 10-kilometer i selveste Utlandet! I går var det Strømstadmilen, og Treningscamp stilte til og med som eget (kjendis)lag!

Maria tok en liten pause fra familieferien og kom joggende til start med vått hår og lånt TC-trøye (takk Gøril!) etter å ha badet bare én time før løpet begynte. Christopher og jeg hadde kjørt bil fra Oslo - men havnet i en times veldig uforutsett kø på E6 - så jeg tror ingen av oss hadde den beste oppladningen til løpet. Vi hadde meldt oss på i lagklassen, mest for å få tilgang til en egen premiebunke. Heldigvis ble premiene trukket ut helt tilfeldig, og ikke gitt til det raskeste laget. Vi hadde riktignok ikke nok flaks til å få premie, men lagtiden vår var det uansett godt at ingen skulle bedømme :-)

Jeg har ofte lagt merke til at folk kikker en ekstra gang på oss når vi er med på løp. Vi har jo de flotte TC-bunadene våre! Én gang har jeg til og med måtte gi et lite foredrag om hvem vi er (i døkøen før Nordmarka Halvmaraton), men jeg glemmer jo at folk også leser bloggen. Andre enn de som kommer på trening, altså. Så i går var det veldig hyggelig da en blid dame ved navn Marit kom bort til oss og fortalte at hun følger med på oss. "Heia Treningscamp!". Gøy at en leser tok kontakt. Hyggelig å hilse på deg, Marit! Og: Vi har blitt kjendiser! Litt.

Løpet for øvrig var preget av sol og varme. Det la en liten demper på løpeopplevelsen (jeg innser at jeg er blitt ganske rar når jeg omtaler flott sommervær som noe negativt), så det var vel ingen av oss som følte at vi briljerte med spesielt gode tider. Løypa var ganske kupert, med mange leie bakker og nedoverbakker, men jeg tror varmen var det desidert "verste". Men OK, nok klaging. For Milen var en skikkelig folkefest (mye bedre enn løpene i Oslo sentrum) med en god miks av nordmenn og svensker som alle var kjempeflinke til å heie på oss stakkars løpere som led oss framover i heten. Gøy med engasjert publikum! Personlig var mitt eneste mål å spre kreftene slik at jeg ikke var døden nær de siste tre-fire kilometrene. Ikke la varmen ta meg, rett og slett. Og det klarte jeg! Tida ble helt grei, temperaturen og den krevende løypa tatt i betraktning. Strømstadmilen ga mersmak!

Jeg glemte å ta bilde av oss før og etter løpet, og har derfor tegnet oss:Så, hva blir neste utfordring for Treningscamp?

Kommentarer

  1. Knallbra jobba folkens! Og vakkert bilde av dere :)) Synd dere ikke fikk uttrekkspremie men så gøy å være kjendiser da ;-)

    SvarSlett
  2. Det ble da absolutt respektable tider og plasseringer, i hvert fall på store deler av laget! Det var moro å løpe som lag, selv om de fantastiske prisene glapp. Gøy! (Og veldig varmt og hardt!)Det ble da absolutt respektable tider og plasseringer, i hvert fall på store deler av laget! Det var moro å løpe som lag, selv om de fantastiske prisene glapp. Gøy! (Og veldig varmt og hardt!)

    SvarSlett

Legg inn en kommentar