Ferie? Ikke denne gjengen nei!


Idyllisk bilde dette her, men bilder kan faktisk lyve! For idyll er kanskje ikke det ordet som best beskriver følelsen når man er på vei opp disse trappene for ørtende gang og beina er stokk stive og pusten rimelig hyperaktiv. Ca 180 trappetrinn totalt, i strak oppoverbakke. Ganger man dette med fem eller seks, ja da blir det en god del oppovermeter og en hel masse trappetrinn!

Med andre ord: TC på mandagsmotbakketrening! Og det virker som denne gjengen ikke er i stand til å forlate Oslo selv om sommeren, for da går man nemlig glipp av treningsøktene...
Kristine (kveldens supersjef), Silja, Siw-Mette, Pia, Josefin, Robert, Merete (NY!), Christopher, Torbjørn, Anna, Andreas H, Yvette og jeg hadde bestemt at denne mandagen skulle vi slite, svette og jobbe! Og det gjorde vi også :)

En ting er altså å løpe opp disse trappene en gang. En annen ting er å gjøre det to ganger, for ikke å snakke om tre, fire fem... De aller gærneste tok hele sju runder, men da var nok selv de godt fornøyd.
Så gjenstår det å se hvor fornøyd muskulaturen vår er i morgen, da... Ser ikke bort fra at dette vil kjennes! Men jeg tror alle var enige om at vi hadde hatt en hyggelig tur, og pågangsmot og innsatsvilje var som vanlig ingen mangelvare :-)

Kommentarer

 1. Artig med så mange! Og flott om det blir faste mandagstreninger:)

  SvarSlett
 2. Så utrolig kult med så mange midt i feriemåneden!
  Tenker at denne skal gå fast annenhver mandag;-)

  SvarSlett
 3. Har lagt den inn i kalenderen allerede ;-)

  SvarSlett
 4. Pangstart på uka rett og slett - veldig bra! :)

  SvarSlett
 5. Bare annenhver, ikke hver mandag? :) Kjenner det ikke i lårene enda. Får vente til i morra..

  SvarSlett
 6. Det er skikkelig gøy at dere var så mange i går, og jeg vil gjerne utvide treningstilbudet. Men, siden vi må ha en garantist hver gang, tror jeg vi begynner med anen hver uke nå først - og dessuten er dette en tøff økt også...

  Mandagsøkta blir uansett som de andre ekstraøktene, avhengig av "påmeldinger" i kommentarfeltet!

  SvarSlett
 7. Jeg fikk det forresten nederst i anklene sist gang, mens andre vel fikk det i lårene ja. Det er bare å glede seg!

  SvarSlett
 8. jeg trodde jeg skulle være ufør i dag men er kun stiv i leggene når jeg går ned trapper ;-) kommer nok til å få det i morgen på SRM ... :-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar