En tid for alt

Vi er i sorg, noen dypere og mer berørt av hendelsene enn andre. Det fins mange måter å behandle sorgen på, og det vil variere mye i tid hvor mye tid de ulike trenger. Ha respekt for det.


Det er trening i regi av Campen "som normalt", hvilket betyr at oppsatte økter gjennomføres - men selvsagt preges av det som har skjedd i sentrum og på Utøya.  Rapporter etter økta blir kortere og mer "dempet".


Det er mye god terapi både i trening og det å møte andre, og også det å forsøke å gjøre "normale ting" igjen.


Kom derfor gjerne til parken i kveld, om du er klar for det. Om du er usikker; prøv! Du behøver ikke løpe på maks intensitet, men ta det som en litt roligere økt med fokus på å treffe de andre, røre på kroppen, forsøke å få tankene over på noe annet. Jeg tror treningen gjør deg godt - og det er tross alt verdt et forsøk.


Oppfordrer til bruk av svarte bånd på armen, for de som har tilgang på slikt. Har du tilgang på flere - ta gjerne med for utlån.Oppfordrer også til utstrakt klemming i kveld. Håper å se akkurat deg.

Kommentarer

  1. For en god invitasjon Siri. Liker særlig den siste utfordringen om utstrakt klemming - vi trenger det nå. Kan dessverre ikke delta men er med dere i tankene. KLEM fra meg

    SvarSlett

Legg inn en kommentar