Det ER langt til Kikut!


Det fikk noen smertelig erfare i dag... men så godt det føles å ha nådd målet!
Vi startet ut fra Sognsvann en stor og herlig gjeng: Siren, meg, Siw-Mette, Vemund, Andreas, Kristine, Anne, Birgit og Ørjan. Alle med ett felles mål for øye: å løpe så langt man orket eller hadde lyst eller tid til :) Sprekt at kveldens grillpartyvertinne stilte på langløp til og med!

Det var varmt å løpe og medbragt drikke kom godt med - i tillegg til et par drikkestopp underveis på Ullevålseter og Bjørnholt. Det viste seg imidlertid å være en omvei å løpe om Ullevålseter, så den droppet vi på returen...

Litt morsomt at vi valgte denne ruten istedenfor å løpe ruten til Nordmarkstraver'n - fordi vi syntes den ble litt lang... det viste seg nemlig at turen til Kikut ble lenger ;-) 35.95 km ble notert for de som nådde Kikut. Så nå blir turen i Nordmarkstraverløypa bare barnematen!

Dere ser at vi kom helt fram :))

Etter hvert delte gjengen seg opp i flere små grupper, og distansen vi endte opp med ble altså litt forskjellig. Også hvor vi endte opp - Andreas valgte en litt annen rute ned istedenfor å snu og løpe tilbake til Sognsvann. Ja for Andreas og Ørjan var også på Kikut!

Jeg kom på et sitat fra siste nummer av Kondis, sagt av Zola Budd: "Å løpe er billigere enn å gå i terapi, så det er vel grunnen til at jeg løper." Dette kan sikkert de fleste av oss si oss enige i. Vi snakket selvsagt om siste ukes hendelser på turen, men også om mye annet som fikk tanker og sinn i en lysere stemning. Og igjen er det dette med samholdet og samværet, og gleden over å ha helse og styrke til å kunne dra på langtur.

Takk for turen alle sammen :)

Kommentarer

 1. Dere som har med drikke på løpetur i varmen, og som ikke bruker sekk: Hva kan dere anbefale?

  Jeg spør for min lillesøster som oppdaget på lørdag hvor tungt det er å løpe i varmen uten drikke. Og hun liker ikke å løpe med sekk.

  SvarSlett
 2. Selv er jeg godt fornøyd med Nathan drikkebelte fra Løplabbet. Har belte med to flasker - tilsammen ca 6 dl, som kan være i minste laget på lange turer. De finnes med fire flasker også. Tror dette er mye smak og behag, det finnes jo et utall drikkebelter. Ulempen er at man gjerne ikke vet om man er fornøyd før man har testet ett, og da er det litt for sent å returnere. Godt tips kan jo være å låne og teste andres før man kjøper... Lykke til lillesøster :)

  SvarSlett
 3. Jeg har skrevet en egen post om temaet drikkebelte: http://treningscamp.blogspot.com/2010/03/drikkebelte.html

  Smaken er som baken:-)

  SvarSlett
 4. Jeg har drikkebelte fra Kondis - det med tre små flasker og belte i tjukk strikk. Det fungerer veldig fint for meg, sitter godt hele turen, og gnager ikke. Tidligere har jeg hatt ett fra Asics, med flasken på skrå. Men det passet ikke meg i det hele tatt, det gled opp, strammet og var ubehagelig. Man må nok bare prøve seg fram. Det fra Kondis er vel ganske rimelig, ser jeg for meg?

  SvarSlett
 5. Både XXL og G-sport har 100% fornøyd garanti. (Det er sikkert andre som har det også). Det innebærer at en kan bytte varen i en annen type innen 30 dager selv om den er brukt. Har handlet litt hos XXL siste året, men jeg har ikke hatt behov for å benytte meg av muligheten ennå.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar