Det er i motbakker det går oppover


Det fikk Kristine, Yvette og jeg erfare på den harde måten i ettermiddag. Fagervann Opp sto på programmet, ett av motbakkeløpene i Maridalens motbakkeløpkarusell (populært kalt MIM).

Løypa er bare 2.68 km men ca 250 høydemeter skal forseres på den distansen - absolutt overkommelig men likevel mer enn nok! Heldigvis er det enkelte slake partier underveis, slik at man får igjen litt pust...
Underveis i sånne løp er det at tanken nesten slår meg ut: hva i all verden er det jeg driver med nå da? Nei dette skal jeg aldri noensinne prøve meg på igjen! Men vel oppe er alle dumme tanker glemt og alt er igjen bare lutter fryd og glede og jeg ser allerede fram til neste motbakke som måtte komme i min vei :)

Vi kom oss alle til topps, og ble møtt av et fantastisk utsyn mot Fagervann. Her har jeg aldri vært før men jeg er helt sikker på at jeg kommer igjen! En vakker plass i Maridalen, som kan anbefales å besøke (det går an å GÅ oppover den blåmerkede løypa også!).

Det er alltid god stemning på SRM-løpene og i beste sportsånd fikk sistemann opp selvsagt aller mest applaus! Masse trivelige og fornøyde mennesker, det sosiale er jo en viktig del av det hele. Flere motbakkeløp står på planen i sommer, og neste uke er det klart for første løp i øyakarusellen, Hovedøya rundt. Mer om det kommer snart :)Kommentarer

  1. Resultatene ligger nå på Google+
    men kommer også straks på kondis.no og på SRMs hjemmeside.

    SvarSlett
  2. Motbakkeløping er artig selv om det er forferdelig slitsomt. Må se om jeg ikke kan få med meg et løp i den motbakkekarusellen i løpet av sommeren.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar