Den dagen Marka var full av campere - uten telt men med futt og fart


For dette er ikke vanlige campere det er snakk om! Nei det er de orange og svarte supercamperne - de som ikke klarer å stå stille lenge nok til å slå opp et telt engang! Og det trengte vi da ikke heller, der vi suste gjennom Nordmarkas skogsveier oppe ved Damtjern i formiddag. Korrekt antrukket møttes vi alle litt småspente ved start før Nordmarka Halvmaraton: Gøril, Lise Marit, Astrid, Vemund, Torbjørn, Kristine og jeg. Jeg tror faktisk at folk la merke til oss i bunadene våre, og det er jo også det som er meningen ikke sant?

Det var godt løpevær med overskyet og passe temperatur, selv om det var litt i kjøligste laget før start. Da gjaldt det bare å røre litt på seg så vi ikke ble pinnestive allerede før avgang!

Denne løypa er egentlig veldig fin synes jeg: deilig med grusveier istedenfor asfalt, og passe kupert til at den gir litt utfordringer samtidig som den ikke helt tar motet av en stakkar... Og så er det en rolig og avslappet stemning i start- og målområdet, akkurat nok folk til at det ikke blir stress. Men dokøene er alltid like lange uansett :)

Noen av oss måtte litt raskt av gårde etter løpet, så vi kjørte før vi fikk snakket med alle etter målpassering. Men etter rapport pr telefon fra den andre bilen å dømme, og etter å ha lest Astrids blogg, ser det ut som alle har hatt en kjempefin opplevelse i dag! Og det er det bare å rope hurra for!

Håper vi kan bli enda flere neste år - dette er absolutt ikke så skummelt som noen vil ha det til! Det er moro å løpe sammen som lag - det gir en ekstra piff til løpinga ;-)

Kommentarer

 1. Morsomt og grattis til alle dere som løp, veldig bra ;-) Det er unektelig kult å ha lagdrakt, må si det altså!!! Og, den er også akkurat passe synlig også! Genialt :-)

  SvarSlett
 2. Hei alle treningscampere som har løpt Nordmarka Halvmaraton!

  For to dager dsiden hadde Siri, Frode Klevstul og undertegnede den første LøpsHangouten på Googel+. I kveld blir det ny LøpsHangout (video) kl.22:00 Mange har løpt Nordmarka Halvmaraton, noen har løpt Unionsmaraton og andre har trent eller deltatt på andre arrangementer.
  Har du ennå ikke fått en Google+ kan undertegnede invitere dere ...og hvis ikke Google stenger er flere klare. Marianne og Siri er allerede på Google+.

  Vi ses og chattes på LøpsHangouten:
  En liten video om Hangout: http://www.youtube.com/watch?v=QN38vHZjWXw

  SvarSlett

Legg inn en kommentar