Bra oppmøte og søvnige muskler

I kveld var vi 17 stykker i parken! Mulig en hel nasjon babler om fellesferie og late dager, men Treningscamp tar som kjent ikke ferie.

Siri var på plass med lille A, mest for å sette oss i gang og dele ut stæsj til de som var så heldige å ha en premie til gode. Hun bestemte samtidig at vi skulle kjøre tolv enkle runder i kveld. Pyramiden (én enkel, en dobbel og én enkel runde x 3) er en god, gammel slager på TC, men det er jo et poeng å variere litt mer. Fart i beina er bra! Så vi fulgte sjefens råd. 12 runder, med Christopher som tidtaker og jeg som igangsetter. Vel, den siste oppgaven ble ikke akkurat utført med kirurgisk presisjon, siden jeg ofte misforstod om det var gått ett minutt eller om det var ett minutt igjen av pausen. Jaja. Sånn går det når man har begynt på jobb klokka 05.30 i to dager nå. Jeg kjenner at kroppen er i et slags sjokk, den skjønner ikke helt hvorfor den må stå opp 04.45. Musklene mine er på en måte litt søvnige, jeg kan formelig kjenne at de motsetter seg løpingen med all sin styrke. Men hvile, det får de ikke. Jeg må jo holde tritt med Christopher (doper han seg?)!
Etter tolvte runde, hadde forresten Christopher en luring til oss. Vi så jo at Siri hvisket noe til ham før vi starta treningen, og luringen var: Løp en ekstra runde. Siris befaling. Bah. Men det gikk det også! Ganske fascinerende hva vi klarer å presse oss til når vi må! Her er Marianne da hun fikk høre at hun måtte løpe enda en runde:
Jeg surrer på intervallene. Men på styrketreningen, dere, der har jeg stålkontroll! Jeg teller pent til 30 (eller 15, avhengig av øvelse), og er nok ikke så veldig populær etter et par runder med den for mange forhatte planken. Men som Andreas H sa: Jeg tror jeg har blitt sterkere! Jepp. It works.

Kveldens spreke var Kristine H (NY!), Kristine T S, Siw-Mette, Catharina, Anne E, Anna, Ivar, Janis, Andreas H, Christopher, Maria, Ida, Marianne, Pia, Randi Helen, Halvor og jeg.

Super innsats fra alle! Må jo også skryte litt ekstra av dere som blir med på styrken - fiskebollemusklene er snart historie.

PS: Randi Helen og Siri har tatt bildene!

Kommentarer

  1. Det trengs fart i beina og variasjon for ikke å gå lei:-)

    Syns dere var veldig flinke og skulle veldig gjerne løpt med!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar