Tips til dagens gode gjerning!


Sist helg gikk altså det langtrukne arrangementet Marka24 av stabelen. Ikke ultraløp men mer ultragåing... og ultradøgning :)

Lag 78 bestod av fire damer - hvorav to campere: Anne og ego. Det er DNT som står bak Marka24, og dette var første gang. Det aner meg at arrangørene har samlet litt lærdom å ta med til neste års planlegging - men stort sett forløp det hele relativt smertefritt sett fra vårt ståsted. Eller, sa jeg smertefritt? Det er feil!! For de siste kilometerne søndag morgen var alt annet enn smertefrie. Da hadde tre av fire pådratt seg alvorlige vannskader på føttene, så vi får vel heller si at vi stotret oss saaakte framover, enn gikk, den siste distansen... men før den tid var alt bare fryd og gammen :)

Det var kjempegod stemning i Marka dette døgnet. Vi traff stadig på andre glade vandrere med store nummer på brystet eller på sekken, og alle var ute for å sanke flest mulig poeng å ha med seg tilbake til mål etter 24 timer. Det var hardhauser, det var turklassegåere som oss og det var famileklassedeltakere. Hardhausene småløp hele veien, det gjorde enkelte i turklassen også - uten at det tilsynelatende fikk dem så mye lenger enn oss, istedenfor ble nok bare pausene deres lenger enn våre... Været var flott, ikke antydning til en eneste regndråpe og temperaturen perfekt for langdistansetrasking. Og både solnedgang og soloppgang en midtsommernatt er bare vakkert! Det eneste var at det var så innmari innihampen vått overalt...

Litt urettferdig: Det var kun vinnerne av Hardhausen-klassen som hadde sjanse på en premie: klassevinnerne får seg en gratistur til Kilmanjaro! Ikke helt overraskende vant vi ingen verdens ting, vi klarte ikke engang å fullføre pga våre såre undersåtter. Så her folkens, kommer poenget med dette innlegget: dagens gode gjerning!

Gå inn på Treningscamp, eller på Annes eller min side på Facebook, og stem på vårt bilde i fotokonkurransen! (Klikk først "liker" på Marka24, så kan du klikke "liker" på bildet.) Det er nemlig slik at det av lagene som har sendt inn bilde fra turen og får flest "liker"-stemmer innen lørdag 2. juli, vinner et gratis hotellopphold :)) Og det har vårt lag så kjempelyst på skjønner dere...
Det er bildet øverst her dere skal stemme på. Fotograf og innsender er Anne - takk til deg! Anne har også tatt fotbildene her og det er hennes føtter dere ser - som gode representanter for også våre andres føtters tilstand på denne turen :) Vil dere se flere, og verre, fotbilder, les Annes treningsblogg ;-)

Tusen takk for "liker"-klikket deres, vi lover å rapportere detaljert fra hotelloppholdet vårt!

Kommentarer

Legg inn en kommentar