Solregn

Kvelden åpnet fint med grillos og sol - og ble avsluttet med øs pøsende regnvær for flinkisene som kjørte styrken. Det pøste virkelig ned i strie Bjørn Eidsvåg strømmar. Jeg sykla hjemover, og på 2-3 minutter var jeg gjennomvåt! Sendte mange gode tanker til de som stod planken i parken...


På programmet i dag stod intervaller med 5 doble runder og ca 1:30 i pause. Men vi startet uortodokst med 3 oppvarmingsrunder, alle inklusive drag. Det ble derfor 13 runder, som vanlig. Dere var veldig flinke alle sammen, selv om jeg kom med "nytt" opplegg:-)  


De spreke i parken i kveld:
Andreas F, Andreas H, Anna, Christopher, Hanne, Hendy, Ingebjørg, Josephine, Kristine T, Lisa G, Mari, Pia, Rachel (NY!), Siri, Thomas, Torfinn, Vemund, Yvette


På lørdag kan man velge mellom tre ulike løp, to av de her i Oslo - det tredje i Drøbak. Oppfordrer alle som ikke har meldt seg på ett av de tre til å gjøre det, sporensstreks - eller i det minste komme å heie! Marianne, Vemund og andreas H skal løpe 42 små i Nordmarka. Silja, Anna, Maria, Pia og Siri skal løpe 5 eller 10 på løkka. Skriv i kommentarfeltet hva du skal! (Det skal summeres poeng...og det er jo hyggelig å avtale et felles sted å møtes før/etter løpet for de som skal løpe samme løp)
- som nyyyyyyter å være tilbake i parken med løpeskoene! Det gikk bra forrige gang, men ennå bedre i dag:-)

Kommentarer

 1. Skal Andreas H løpe maraton igjen?? Gæern han :) Lykke til alle som skal løpe på lørdag, litt langt eller ganske langt eller lengre enn langt ;-)

  SvarSlett
 2. Må bare kommentere overskriften din i dag Siri, det er jo "nicket" mitt fra 10 år tilbake, da jeg fant min kjære på SprayDate! *knis*

  SvarSlett
 3. Jeg har fullt opp med jobbing, kjærestebesøk, mammabesøk og jobbfest i helga. Får neppe tid til å komme og heie (tviler på at jeg får tid til å puste), men lover å sende gode tanker til alle dere som er flinke og deltar på løp! Jeg er med i ånden. Treningscamp ftw!

  SvarSlett
 4. Beklager Lisa! Ikke ta det personlig:-) jeg mangler alltid minst en!

  Nina: tenkte på deg!

  SvarSlett
 5. Siri: Stemmer, du ble vel også kjent med meg under det nicket ;) Hihihih....

  SvarSlett
 6. Jeg vil gjerne møtes for felles oppvarming før løpet! Har en tendens til å slurve fælt med oppvarminga på egen hånd. Hva med å møtes 14.15 et lurt sted?

  SvarSlett

Legg inn en kommentar