Running high and low...


FØR...


Dette var dagen for en skikkelig langtur! Definisjon av langtur er individuelt, så la vi da også opp deretter :) Hele ni personer møtte ved Sognsvann kl 10 i dag: Torfinn, Astrid, Regis, Christopher, Vemund, Kristine, Siw-Mette med mannen Lars og meg (som kom for seint som vanlig). Full sommer i Oslo og med Marka for våre føtter - her var det bare å sette i gang løpsapparatet!

Etter noen kilometer gjorde enkelte en planlagt snuoperasjon og vendte nesa hjemover. Og plutselig var vi bare tre igjen, som planla å fullføre hele runden på 37 km (som er nesten hele Nordmarka Skogsmaraton). Vi holdt jevn fart og var ved godt mot, så dette virket jo bare som en vanlig søndagstur (selv om det var lørdag) ;-) Men når kilometerne virkelig har lagt seg i lårene og den minste motbakke virker som et uoverstigelig fjell, ja da er søndagsturen forlengst glemt og man er mentalt mer på "pain is my middle name"...
UNDER...

Det var en varm dag å løpe langt, kanskje litt i overkant varmt. Vi passet på å innta både drikke og litt mat underveis - uten å stoppe opp vel og merke, det hadde vi ikke tid til! Det er nok en fordel at det ikke er fullt så varmt den dagen det er alvor...

Mot slutten traff vi på en gjeng med gutter som også hadde prøveløpt maratonløypa. Hyggelig med følge mot slutten, da glemmer man å kjenne etter hvor tunge beina egentlig er blitt! Ofte er jo gjerne de aller siste kilometerne de tyngste - målet er så nært men dog så fjernt. Men vi nådde det til slutt - og da er man jo bare helt sånn "runners high"! Følelsen av å ha klart en såpass lang distanse er i alle fall helt herlig for egen del, det er nemlig første gang!
ETTER... og vi klarer fortsatt å stå oppreist!

Takk til Vemund og Torfinn for flott turfølge - og særlig til Vemund for stifinning og god oppdatering av tider og kilometer og løypeprofil underveis.

Da jeg sjekket mobilen, var det tikket inn en melding fra Kikut - med bilde av to glade damer!
Så det ble åpenbart langtur på flere av oss i dag - vi valgte bare litt forskjellig løype... Fortell, Kristine og Siw-Mette :)

Kommentarer

 1. Det må ha vært en fantastisk (og tøff) langtur! Hvordan var høydeprofilen?

  SvarSlett
 2. http://www.skogsmaraton.no/loypa.html#profil
  Det var en kjempefin langtur!

  SvarSlett
 3. Som bildet viser kom vi så langt som til Kikut. Men istedenfor å ta hele runden, løp/gikk vi samme vei tilbake. Begynte å bli engstelig for ikke å rekke hjem før gjestene kom!!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar