Rolig og langt, eller bratt og hardt

-eller begge deler?

Gårsdagens økt er unnagjort, og det meldes om mange støle og slitne kropper... Jeg registrerer utsagn som "Siri er tilbake, stønn" Likevel, dere kommer tilbake til parken, om det er mest fordi dere trives sammen eller fordi dere ser at det er effektiv trening? Tja si det, det spiller vel ingen rolle så lenge dere kommer:-)

På lørdag har Christopher invitert til rolig lørdagsjogg - og foreløpig har han visst fått napp hos Gøril, Kristine og Lise Marit ser det ut til. Kanskje kommer det mange flere, og kanskje også akkurat DU? Du kan velge om du vil løpe sånn passe langt, litt lengre eller hele 20 km. Turen går nemlig til Ullevålseter, på grusvei fra Sognsvann kl 10:30 - eller fra parken kl 10:00. Fra Sognsvann (der de fleste pleier å hoppe på) blir det ofte flere små grupper, slik at du trenger ikke tenke på at alle venter på deg - her finner man som regel en eller flere på sitt eget nivå. Jo flere, dessto bedre! Bruk kommentarfeltet eller veggen på facebookgruppa.


På mandag kveld er det duket for en skikkelig hardøkt, her kan man få testet både makspulsen og melkesyra - samt det "lette" steget. Vi starter fra Bakkekroen i Smestadkrysset kl 20, de som vil må gjerne møte opp på vanlig sted i parken ca 15 minutter før og løpe bort til Smestad. Ellers kan man også ta t-bane eller buss hit. Vi skal løpe på en turvei som heter A5 opp mot Midtstuen (løpe ned eller banen). Jeg kan foreløpig kun love at det blir grusomt hardt - for alle og enhver, især de som går litt for hardt ut....

Ellers anbefales varmt å løpe St. Hansgaloppen i Maridalen morgen kveld, og Kristinaløpet i Tønsberg på lørdag. Men, du rekker neppe alt dette denne helga - så her er det plukk&mix som gjelder:-) Husk at det er poeng å sanke overalt - men jeg må få et hint!

Kommentarer

 1. Gleder meg til bratt og hardt på mandag! Skal vi ta halvliteren på Bakke før eller etter økta?

  SvarSlett
 2. Om det hade gatt buss/lokaltrafik till St Hans hade jag definitivt varit med! VIll ju inte campa i skogen :) Lycka till ni som skall löpa

  SvarSlett
 3. Ville nok ventet med den Marianne....
  Pernilla: jeg tror det går buss inn, nr 56 eller noe sånt. :-)
  Jeg har lyst til å løpe selv, men tror vesla er vanskelig å legge uten amming ennå.

  SvarSlett
 4. Pernilla jeg teller på knappene og fingrene og alt, om jeg skal eller ikke skal løpe St.Hansgaloppen. Mange hensyn å ta... men blir det til at jeg skal, så skal jeg også gi deg beskjed så du får sitte på!

  SvarSlett
 5. Den galoppen hørtes veldig morsom ut! *sjekker mulighetene* Skulle hatt en liten, kjapp moped, gitt :) God løpehelg alle sammen!

  SvarSlett
 6. Jag tittade på bussarna, det går dit men inte hem. Så om någon har en bilplats över skulle jag jättegärna sitta på! Det ser somsagt väldigt morsamt ut

  SvarSlett
 7. Marianne: løp og halvliter etterpå høres ut som en super mandagskombo! Jeg kjører og kan tilby oppbevaringsplass i bilen til genser etc for de som ikke vil sitte gjennomsvette på Bakkekroen på mandag kveld.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar