Og en liten gjettekonkurranse!

Jeg kom plutselig på at jeg "pleier" å kjøre gjettekonkurranser før løp, i alle fall før spesielle løp. Og, lørdagens løp er spesielt for meg - siden det er mitt første i år! Det blir nok ikke akkurat ny rekord på 5 km for meg denne gangen... haha, til det er grunnlaget altfor spinkelt. Jeg har en slags ambisjon om å løpe på ca 30 minutter, men aner virkelig ikke om det er realistisk. Har ikke løpt på asfalt ennå, så er spent på om kroppen tåler det. I verste fall må jeg gå store deler, og da ryker 30 med glans!


Konkurransen er enkel; skriv ditt tips for sluttiden min i en kommentar på denne posten. Den som kommer nærmest vinner, og må møte til trening i parken for å få premien! Her kreves nemlig at du også må løpe, ikke bare jeg;-) Premien er et par tekniske løpesokker.


Du må gjette før kl 15:00 på lørdag - vinneren kåres i helga, samtidig med den andre konkurransen som pågår (som har svarfrist i dag, fredag)!

Kommentarer

 1. Jeg tipper du fint fikser 29:29min jeg :-) LYKKE til!!! Vi ses!

  SvarSlett
 2. Jeg pleier som regel å bomme stygt på sånne gjettekonkurranser. Så jeg regner med å bomme igjen med 30:03.

  SvarSlett
 3. Jeg håper virkelig du får en god tid under 30 blank, men realistisk sett tror jeg dette blir et typisk "nesten-løp". Siden tiden min forrige helg i Geiranger ble 2.30.17, velger jeg å tippe 30:17. "Lynet har slått ned i dass før" som svigerfaren min pleier å si :)

  SvarSlett
 4. Jeg tipper: 27:30! Lykke til :-)

  SvarSlett
 5. Jeg tipper 29:32. Gale dame- lykke til!

  SvarSlett
 6. Tiden blir nøyaktig 29:15!

  SvarSlett
 7. Så nærme alle var, da. Men tida blir 29:37. Glam på!

  SvarSlett
 8. Jeg pleier alltid å være den som tipper dårligst i de tippekonkurransene. Men vi får prøve igjen. Tipper du kommer i mål på 28:54. Lykke til i morgen.

  SvarSlett
 9. 28.64 - fint tall ;-) Go for it girl!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar