Ny partner!

Som mange av dere vet mistet vi rabattavtalen vår med Løplabbet i Kirkeveien. Dette kom veldig brått på meg i vår, midt i den hektiske innspurten på jobb før permisjon - så jeg rakk dessverre ikke "ta tak" i dette - før nå. Jeg syns det er veldig stas at jeg nå endelig kan informere om at vi har en ny samarbeidspartner på plass: Sport1 i sentrum, stor sportsbutikk rett ved Oslo City. De satser ganske stort på løp, med godt utvalg både i bekledning, stæsj og sko - de har selvsagt mye annet i butikken (ski, sykkel, fritid, barn osv osv) som dere også får rabatt på.


Alle som er registrert i basen får mail om dette en av de nærmeste dagen, med informasjon om rabattnivå - jeg kommer også til å kjøre en liten vask av listene, slik at kun de som representerer Campen i løpskonkurranser eller møter på trening blir liggende. Jeg sender ut mer informasjon om vaskingen også til dere som ligger i basen.  Det er ikke et krav at man møter på alle treningene selvsagt - men i basen skal kun de aktive Camperne siste året ligge.
Sport1 tilbyr også handlekvelder og kurs - jeg tror dette blir en veldig god partner for oss! Vi har noen flere løse tråder liggende foran oss nå, med spennende nyheter for dere. Jeg har endelig litt bedre tid til å jobbe skikkelig med Treningscampen igjen - jeg håper dere vil merke og like forbedringene!

Kommentarer

 1. Jippi - bra jobba! Stort og godt utvalg hos Sport1!

  SvarSlett
 2. I like! Som Kondismedlem får jeg jo uansett rabatt på Löplabbet. (Forresten, jeg skulle minne deg på at jeg har vunnet medlemsskap i Kondis for 2011... lenge før jul... tror du medlemskapet mitt er betalt, Siri?)

  SvarSlett
 3. Maria da... jeg antok at dette var ok siden jeg ikke hadde hørt noe fra deg! Du altså. Har du fått kondiskort og får du bladene i posten?

  SvarSlett
 4. Glimrende, Siri! Samarbeid begge veier liker vi :)

  SvarSlett
 5. Supert! Jeg ELSKER Sport1, de er helt topp på utvalg og service. Gleder meg:)

  SvarSlett
 6. ja, jeg får da blader i posten. Da er det kanskje ok, da?

  SvarSlett
 7. ...skal sjekke det opp med Kondis!

  SvarSlett
 8. Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.

  SvarSlett
 9. Da er det nok ok Maria:-)
  (med mindre du betalte regninga selv da den kom nå på senvinteren engang...)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar