Mellom minigriller, gjerder og partytelt

 Til tross for at både minigriller, gjerder og partytelt var plassert i traseen vår i dag, ble det pyramider på til sammen 12 runder på 16 spreke campere:

Andreas F, Janis, Hanne, Josephine, Christine T(comeback!), Mari, Maria, Marius, Pål, Siw Mette, Thomas, Tonie, Torfinn, Vemund, Yvette, og meg - og ikke minst Siri med følge, som hadde med premier til månedens camper(e)!


Etter intervallene dro Thomas og Maria oss gjennom styrkeøkten. - Supert å få med seg!

Hørt ropt fra en griller til en camper i parken i kveld:
"Øy, løp litt fortere, da - jeg har satset penger på deg!"Christopher

Kommentarer

 1. Liker egentlig ikke alle de grillerne i parken, men den kommentaren likte jeg godt ;-)

  SvarSlett
 2. Hejsan,

  en fraga - är det nagra av er som planerat ställa upp pa iFORM loppet den 18 juni? Det var inga som valt det i löpekalendern, men hade gärna hört om det var nagon som är intresserad för ev. blir det en kul grej sa om ni är sugna pa att deltaga, hör av er

  Ha en fin dag!

  SvarSlett
 3. Jeg skal delta i Iform-løper Pernilla (Er jo Iformblogger: http://iform.nu/blogg/siri-og-i-form-lopet). Jeg vet ikke hvor mye jeg løper da, men noen løpesteg håper jeg det blir!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar