Markatur på lørdag - hvor langt bestemmer du selv!


Men det som allerede er bestemt, er at vi møtes ved Sognsvann kl 10. Så er planen å løpe traseen til Nordmarka Skogsmaraton derfra. Yr.no lover sommervær og Marka er vakker for tiden uansett!

Som kjent er en maratondistanse på 42 km men det betyr ikke at vi må løpe hele distansen på lørdag! Og selv om planen i utgangspunktet, for noen, er å løpe størsteparten av løypa, er det selvsagt fullt mulig å henge seg på akkurat så langt og lenge man selv vil. Jo flere jo bedre og hyggeligere, som alltid :-)

Lørdag 18. juni er dagen for Nordmarka Skogsmaraton på ordentlig... Enkelte av oss har skumle planer om å stille til start. Noen har allerede gjennomført sin maratondebut, for andre gjenstår å se om dette lar seg gjøre... Jo nærmere datoen kommer, jo skumlere og mer uoverkommelig virker det! Men med alle historiene om hvor fantastisk det er å komme i mål, å ha klart det, om følelsen etterpå, er det jo fristende å forsøke! Alle beskrivelser av hvor forferdelig vondt det kan være underveis, må man bare velge å fortrenge :)

Okkesom: på lørdag har du sjansen til å teste løypa! Vel og merke i rolig fart, og med stopp og matpakkespising underveis, men likevel... Og med Vemund på laget som kjentmann - han har nemlig løpt Nordmarka Skogsmaraton tidligere - er vi i det minst sikre på å ikke løpe oss vill ;-)Kommentarer

 1. Régis og jeg blir med - og vi gleder oss! Men vi kommer til å snu etter 45 min (for en tur på totalt 1,5 time), så hvis det er noen som synes hele løypa virker litt lang, er det bare å henge seg på oss.

  Det kommer til å bli en kjempefin tur - litt misunnelig på dere som skal løpe hele :)

  SvarSlett
 2. God tur!! Det blir knallfin tur på dere:-)

  SvarSlett
 3. Høres betryggende ut, Astrid. Jeg stiller på Sognsvann kl0. Mest sannsynlig snur jeg med Astrid og Regis, men har det litt åpent.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar