Løp, løp, løp!

Sesongen er for alvor i gang, og til helgen er det to løp i Oslo å velge mellom:

Førstnevnte er en nydelig skogsmaraton, på grusveier i marka - du må regne med å bruke lengre tid på denne enn du evt har gjort på gatemaraton tidligere. Det er mer skånsomt for beina selvsagt, men det er tyngre likevel. Starten er kl 11, og du kan med god samvittighet innta godstolen på lørdagskvelden etter dette løpet! Marianne, Vemund og Andreas H er visstnok Campere som skal bryne seg på denne - men, det er kanskje flere også?

Det andre løpet er gateløp på Grünerløkka med langt lavere terskel for å stille opp. Distansene er levelige 5 og 10 km, og jeg forventer ikke de store bakkene her - men jeg må vedgå at jeg ennå ikke har rukket å studere løypeprofilen. Kanskje en av dere andre som skal stille har gjort det og vil synse/dele litt? Iformløpet er et jenteløp, men jeg oppfordrer likesågodt gutta til å stille, gjerne i skjørt/kjole. En liten omskrivning av fornavnet skulle jo holde. Jeg minner om at det for 30-40 år siden var nødvendig for jentene å gjøre det samme, for å få lov til å stille i langløp. Mener jeg leste en sykkelhistorie i fjor, om en jente som snek seg med i et hardt "gutteritt". Anna, Maria, Pia, Siri og Silja er Campere i dette løpet - men kanskje er det flere som slenger seg med her? Det ryktes om innholdsrike goodiebags (og jeg må igjen innrømme at jeg ikke har full oversikt...)

Lykke til med løpingen alle sammen :-) Avtal gjerne oppmøtested/tid i kommentarfeltet!

Neste uke er det St. Hansgaloppen - nok et løp i skauen! Jeg har lyst til å løpe dette, men tror distansene (8 og 14 km) ennå er for lange for meg som kun har løpt 5-6 km tre ganger ;-) Men, kanskje noe for DEG?Kommentarer

  1. Lycka till imorgon! Är ocksa sugen pa St Hansa löpet. Verkar spännande, men svart att ta sig till starten utan bil :(

    SvarSlett
  2. Jeg stiller i bunaden imorgen og blir forhåpentligvis lett å kjenne igjen i startområdet. Vi kanskje treffes i dokøen?

    SvarSlett
  3. Lykke til på asfalten :)) Blir sikkert kjempemoro og flott at så mange campere løper!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar