Konkurranse!

Dere kan vel ikke få for mange konkurranser - selv om vi er midt i løpskonkurransesesongen?? 

Jeg vil gjerne høre fra dere som leser bloggen:
 • Hvorfor leser du bloggen
 • Hvorfor kommer du i parken eller hvorfor kommer du ikke
 • Hva er "best" (for deg) med treningscamp, savner du evt noe?
 • Hva er din neste løpsskonkurranse
Premie: Løpetrøye og shorts fra Adidas eller drikkebelte fra Nathan!
Frist: Fredag 17. juni
Mannen er IKKE inkludert...Kommentarer

 1. Hvorfor leser du bloggen: inspirasjon, fange opp tips om trening og annet treningsrelatert, oppdatering på saker og ting.....
  Hvorfor kommer du i parken eller hvorfor kommer du ikke: jeg kommer de gangene jeg har anledning fordi det er knallbra trening med et unikt konsept som jeg digger. Kommmer ikke de gangene logistikken ikke tillater det....
  Hva er "best" (for deg) med treningscamp, savner du evt noe? Konseptet er "best" for meg. savner ikke noe!
  Hva er din neste løpsskonkurranse: SRM på onsdag samt at jeg snuser litt på iformløpet..... :-)

  SvarSlett
 2. Jeg leser bloggen for motivasjon og treningstips, samt for å lese om hva som har skjedd rundt om (RR).

  Grunnen til at jeg ikke deltar på onsdagene er vel at jeg ikke er så flink til slike fellestreninger, og tidligere har jeg prioritert SRM. I tillegg så innbiller jeg meg at det er mer kronglete å kjøre til Frognerparken enn til Sognsvann (finne parkering osv).

  Neste løpskonkurranse er faktisk NY marathon om kneet vil være samarbeidsvillig.

  SvarSlett
 3. Jeg leser bloggen fordi jeg blir inspirert og motivert.

  Jeg kommer i parken hvis jeg er skadefri og livet ikke kommer i veien.

  Det beste er å pushe seg selv. Solo intervalltrening fungerer ikke. Og den gode stemningen er heller ikke vond. Det som jeg ev. kan savne er enkle teknikkøvelser for å forbedre løpeteknikken.

  Min neste konkurranse er Iformløpet 10km nå på lørdag.

  SvarSlett
 4. Jeg leser bloggen for å få inspirasjon.

  Jeg kommer til parken å løper når fysoterapauten min gir meg tillatelse til å løp igjen. Gleder meg til å begynne å løpe med dere!

  Hva med best med TC- det vet jeg ikke enda, men tipper det er vedldig sosialt og bra drahjelp.

  Neste løp jeg skulle være med var Iformløpet som er til helga, men det må jeg nok stå over. Så da vet jeg ikke hva neste blir enda...

  SvarSlett
 5. Leser bloggen for å få med meg når neste langtur går. Kanskje jeg en dag klarer å henge meg på. Og for å få en oppdatering på de onsdagene jeg ikke er med.

  Kommer i parken fordi jeg synes det er greit å ha et fast opplegg. Parkering er forøvrig uproblematisk.

  Savner intervallopplegget med spurt / stafett på slutten.

  Jeg konkurrerer ikke i denne idretten.

  SvarSlett
 6. 1 Jeg leser bloggen for å holde meg oppdatert angående ukas treningshøydepunkt som er den viktigste treningsrutinen i opplegget mitt.

  2 Jeg kommer så ofte jeg kan, tror jeg har 90 % oppmøte siden November. Eneste som hidrer meg er turer til Sunnmøre eller sykdom/skade.

  3 Det beste med treningscamp er den gode lagånden, smilende mennesker og intervallmodellen med forskjellige lengder på rundene som gjør at i prinsippet kan alle være med uansett form eller fysiske forutsetninger.

  4 Min neste løpskonkuranse blir sannsynligvis Atlanterhavsløpet (Hvis jeg klarer oppussingen hjemme på to uker) eller så blir det Oslo(halv)Maraton.

  SvarSlett
 7. Jeg leser bloggen for å få inspirasjon og løpelyst, og for å lese om hva dere andre løperne gjør mellom hver onsdag.

  Jeg kommer i parken så ofte jeg kan, for det er effektiv trening for meg som ikke har ubegrenset med tid til sånt. Absolutt et av ukas høydepunkter.

  Det beste for meg er at jeg kan trene effektivt på mitt eget nivå, uten å føle at jeg sinker resten av gjengen. Samtidig som jeg kan sole meg i glansen av alle som er raskere og sprekere. Kanskje det smitter:)

  Mitt crazy mål er å fullføre Halvtravern i september.

  SvarSlett
 8. Hvorfor leser du bloggen - For å få inspirasjon og lære litt mer om intervall
  Hvorfor kommer du i parken eller hvorfor kommer du ikke - Bor for langt unna, så det blir litt for sent hjemme om vi skulle vært der etter SRM. Dessverre.
  Hva er "best" (for deg) med treningscamp, savner du evt noe? - Syns dere er så flinke til å trene sammen. Virker som at mange møter opp hver gang.
  Hva er din neste løpsskonkurranse - I form-løpet nå på lørdag.

  SvarSlett
 9. Hvorfor jeg leser bloggen: For å få tips om løpskonkurranser, løyper (runder), og annet løpsrelatert.
  Hvorfor jeg kommer i parken: Har foreløpig kun vært der én gang, samt at jeg har løpt Holmenkollstafetten for TC. Liker å ha et løpemiljø og å treffe andre som liker å løpe. Har ikke så mange løpeglade venner utenom TC :)
  Hvorfor jeg ikke kommer i parken: Det skyldes en av tre grunner: 1, at jeg bor langt unna (Fetsund - 30min med bil), 2, om dagen befinner jeg meg i Køben pga studier, og 3, at intervaller ikke passer med treningsopplegget pga hard trening dagen før el.
  Hva er best med TC: Å få løpevenner, og å bli presset til å yte ekstra på øktene.
  Savn: Nå har jeg ikke vært der så mange ganger akkurat, men et tips til spenst-styrkeøvelser som jeg synes er utrolig bra finnes i boka Utholdenhetstrening av Leif Inge Tjelta og Eystein Enoksen. Se link: http://www.kondis.no/utholdenhetstrening-den-nye-bibelen-for-kondisjonsutoevere.4764604-142030.html

  SvarSlett
 10. Denne bloggen gir meg et glimrende blikk på kondisjonsverden. Med dette får jeg treningstips, høre fra andre som driver samme idrett og tips til konkurranser som jeg ikke kjenner til. Samtidig får jeg løypetips, som absolutt gir inspirasjon til prøvelse. Jeg blir rett og slett inspirert til å trene av å lese denne bloggen.

  Jeg har aldri hatt muligheten til å komme til parken ettersom jeg bor for langt unna. Derimot har jeg hørt om det fantastiske miljøet i gruppen, noe jeg virkelig misunner treningsglade. Men om jeg er i nærheten av parken en dag skal jeg definitivt ta meg en tur; for ryktene sier at treningene er kvalitet, og fellesskapet lokker meg definitivt.

  Det beste med treningscamp er at du kan få møte likesinnete, og treningsmotiverte mennesker. Da blir treningen betydelig bedre, og tiden går mye fortere når man har det gøy. Det dere kanskje kan gjøre er å ta noen styrketreninger jevnlig. Dette er tunge treninger som er vanskelig, med tanke på inspirasjon, til å ta alene. Om man tar disse øktene sammen vil det gå mye lettere for personer som ikke er de mest treningsivrige. Det at det er så mange med på treningene gjør at man tar oss ut litt ekstra. Det er veldig fint på løpingen, men hadde også vært mulig med en slik styrkeøkt.

  Min neste løpskonkurranse er 3000 meter på Tyrving-Lekene nå på fredag. Etter å ha lest mye på denne nettsiden har jeg hentet inspirasjon til trening og treningstips, som har hjulpet meg til å komme i form for å løpe i dette sterke feltet. Målet er å henge med de beste, og prøve å hevde meg.

  Mail: jorgjorjoj_jo@hotmail.com
  Er tilgjengelig på mail fra søndag.

  SvarSlett
 11. Tusen takk for alle fine kommentarene, det er nyttig for å vite hvilken vei vi skal med Campen!

  Må selvsagt bare legge til at vi jo har fast styrketrening i sommerhalvåret - veldig effektiv sådan! og faktisk populær:-)

  Fortsatt mulig å svare - trekker vinner i helga!

  SvarSlett
 12. Jeg leser bloggen både for gode tips og løperelatert informasjon, og for å holde meg oppdatert om TC-aktiviteter.

  Jeg kommer i parken når jeg er skadefri (og det lar seg gjøre i forhold til andre ting). Har stor tro på at jeg skal komme oftere framover :)

  Det beste er helt klart fellesskapet, alle de hyggelige folkene jeg har blitt kjent med, og at man presser seg hardere sammen med andre.

  Jeg har også lyst til å være med på St.Hansgaloppen! Hvis ikke har jeg ikke noe på planen før Berlin maraton i september, faktisk (!)

  SvarSlett
 13. 1. For å få gode treningstips
  2. Jeg bor oppe i nord, så det er dessverre litt for langt :)
  3. Inspirasjonen til å fortsette å trene
  4. Da jeg har liten baby har jeg ikke satt meg opp på noe enda. Må rett og slett se an formen!

  SvarSlett
 14. 1: Jeg får bare være ærlig å si at jeg ikke er en fast leser, kom innom bloggen første gangen i dag.
  2: Bor i Kristiansand.
  3: Mangel på inspirasjon, derfor premien hadde vært midt i blinken. Gitt meg ett lite "stå på."
  4: Driver ikke med løpskonkurranser, foreløpig ;)

  Hilsen Tone, tonelove_89@hotmail.com

  SvarSlett
 15. Jeg kommer på intervalltrening så sant tvingende familieforpliktelser ikke kommer i veien. Grunnen til at jeg prioriterer treninga så høyt er for det første det positive miljøet, jeg blir glad og får energi av å møte så mange positive og likesinnede folk, alltid rede til å backe deg opp når det går trått. For det andre erfarte jeg forrige sesong en overraskende god formstigning, man er jo idiot hvis man lar et sånt opplegg glippe mellom fingrene. Utrolig positivt også å være del av et løpemiljø, det hadde jeg ikke før TC.

  Jeg savner felles maxpulstest, og det hadde heller ikke vært dumt å utvide med løpsrelaterte styrkeøvelser, som foreslått over her f. eks.

  SvarSlett
 16. 1. Jeg leser bloggen fordi det gir inspirasjon til treningen. Det er også en fin måte til holde seg oppdatert på hva som skjer på løpefronten.

  2. Jeg bor i Kongsberg og det blir litt langt unna for å komme i parken dessverre. Skulle gjerne vært med, for det er ikke noe miljø for løping her i bygda dessverre. Jeg skal nok hive meg om jeg er i Oslo en onsdag.

  3. Det beste for meg er som nevnt tidligere at det gir meg inspirasjon til å løpe. Jeg har også hatt gleden av å hilse på noen av campere under konkurranser og det er alltid hyggelig.

  4. I fjor løp jeg noen konkurranser på sommeren og det gikk heller dårlig. Å løpe konkurranse i sterk varme er virkelig ikke noe for meg. Så i år tror jeg at jeg dropper konkurransene frem til høsten. Da står Drammen halvmaraton den 11. september på programmet. Det gjør også Frankfurt maraton den 30. oktober. Det kommer til å bli litt av en utfordring for en som aldri har løpt maraton før. Hiver meg helt sikkert med noen andre konkurranser også, men vi får se hva det blir.

  Ellers takk for fin blogg !

  SvarSlett
 17. Hvem stakk av med premien?

  SvarSlett
 18. Den som vant var tredjekommentator! Anna
  Vinner ble annonsert i innlegget lørdag 18. juni:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar