Forsinket 2 årsmarkering!

Den 22. mai 2009 ble den første Treningscampøkta avholdt i parken. Det var da motsatt forhold mellom løping og styrke enn det er i dag; løping var kun oppvarming til en skikkelig styrkeøkt som gjorde folk støle i dagevis! Etter sommeren fikk jeg imidlertid lurt mange med til 50-50 styrke/løp, og nå er det altså løpingen som dominerer. 
Åshild på Treningscamp, 2009

Det var ingen markering av toårsdagen dessverre, til det har jeg hatt det litt for travelt på hjemmebane. Kanskje jeg greier å huske datoen neste år?

Gratulerer til oss uansett!  

To år, ca 100 onsdagsøkter er avholdt, og anslagsvis ca 50 ekstra langturer/fartsøkter. Mange fine treningsturer altså, i veldig hyggelig lag. Det er blitt en fin gjeng, noen få er med fra den gamle, første stammen (Gøril, Mari og Åshild - lurt til å like løping!)  - og nye kommer stadig til. Det er utrolig gøy å trene med dere! Håper å få mange nye økter med dere, og ikke minst - enda flere Campere med på laget:-)

Kommentarer

 1. Gratulerer - alltid gøy med slike markeringer :) Du har grunn til å være stolt av det du har "stelt i stand" med TC Siri, tusen takk skal du ha!!

  SvarSlett
 2. Ja, du kan være stolt, Siri! Du har mye løpeglede og forbedret kondisjon på samvittigheten. Takk! :)

  SvarSlett
 3. Gratulerer Siri! 2 år som har betydd MYE for MANGE!

  SvarSlett
 4. Hurra, hurra! Jeg takker campen og initiativtaker Siri for min beste og morsomste sesong ever - 2010! Gleder meg til fortsettelsen!

  SvarSlett
 5. Takk for fine ord!!

  Utrolig gøy å høre at campen ga deg den beste løpssesongen Maria! Håper 2011 topper 2010 når du gjør opp regnskapet!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar