Ekspertise i parken!

Snart klart for onsdagsintervaller igjen, og denne uken får vi besøk! Hanne Lyngstad kommer og vil gi dere råd og gode tips til bedre løpsøkonomi. Det blir også tips til effektive øvelser, spesifikt for løping. Vanlig intervalltrening, men med ekspert tilstede; bruk henne! Det er parken som gjelder altså, som vanlig! Ses vi?


Hvis man bare vil løpe uten innblanding sier man bare i fra til meg eller Hanne, hun er relativt harmløs og snill altså, så ikke mye å være redd for. Bortsett fra ... i starten - hun vil først ut, så da dytter hun deg bort om du kødder!

 Tips fra meg: Det er lettere å slå beina under henne ved vanngrava ;-)

PS! Det blir en bakkeøkt neste uke, poll øverst. Ser ut som mandag går av med seieren. Det blir en knalltøff økt, med høy puls og lav fart... Mer info kommer litt senere i uka.

Kommentarer

 1. Veldig bra - jeg gleder meg!

  SvarSlett
 2. ÅÅÅ! Jeg skulle gjerne ha blitt løpsøkonomisert! Men denne uka er det BADMEN som gjelder for meg.

  Gleder meg til å se alle i oppdatert gasellefasong neste uke.

  SvarSlett
 3. Moro! Ser ut til å måtte bli en dobbelonsdag for mitt vedkommende dette :))

  SvarSlett

Legg inn en kommentar