Dunk, dunk

Noen dager frister det ikke å løpe. Men det hjelper sjelden å legge seg på sofaen.

I dag var en sånn dag. En "ganske vond" hodepine var mitt hinder i kveld. Ikke så ille at jeg måtte ta tablett og legge meg under dyna, men vondt nok til at hvert skritt mot asfalten på vei hjem fra jobb føltes som små elektriske støt mot tinningen. Heldigvis hjelper det å dra på Treningscamp og kjenne at hodepinen sakte slipper taket. Helt borte ble den aldri, men det hjalp å bevege seg litt ute!

Dette er hva man ser om man løper de korteste rundene; en haug med sprekinger som løper forbi midtveis....
Jeg var altså ikke på hugget (verken mentalt eller fysisk, noe som forklarer at jeg hadde problemer med å formulere hele setninger med mening), men dere andre var jo superflinke! Jada, jeg vet at flere klager og er slitne, men jeg synes dere ser skikkelig bra ut:

De som ikke stilte på styrken, med unntak av Marianne - som snek seg med på fotograferinga for pinglene!
Etter løpinga, som var de vanlige pyramidene, ble en liten gjeng med meg for å gjøre styrkeøvelser også. Det gjorde så vondt at jeg glemte at jeg også hadde vondt i huet. Veldig bra økt, med andre ord! Vi skjelver i musklene og sliter med å fullføre alle repetisjonene, men da er det jo bare én ting å gjøre: Keep up the good work. Se, så flinke er vi og så rar ser jeg ut:

Kveldens flinkiser: Siri (hennes første løpetrening i år! Fire uker etter fødselen - WOW!), Torfinn (+ styrke), Andreas F, Vidar (+ styrke), Marianne (+ styrke), Maria, Karianne, Marius, Birgit (+ styrke), Ingebjørg (+ styrke), Mari, Vemund (tidtaker´n - takk!), Pia, Anna, Yvette (+ styrke) og jeg (+ styrke). Bra jobba, alle sammen!

Kommentarer

 1. Overtid på jobben gjorde at jeg ikke rakk TC i dag :(. Men jeg fikk prøvd ut en 4x4 intervall i inngangen til Krokskogen i stedet, og bakkene gikk langt bedre denne gangen enn første gang (som er flere mnd siden).

  SvarSlett
 2. Godt jobba FLINKISER!!! :-) Silja

  SvarSlett
 3. Utrolig gøy å være med igjen! Lever fortsatt:-)

  SvarSlett
 4. Misunnelig på dere. Blir med igjen om 14 dager! Får ta styrke hvorhen jeg er imens for å holde tritt!

  SvarSlett
 5. Plages med et vondt kne, og tør dessverre ikke delta på treningen. Håper det blir frsikt snart.

  SvarSlett
 6. Tusen takk for en veldig god treningsøkt. Siste anstrengelsen før Nibbeløpet 21 på søndag som jeg har trent mot hele vinteren.

  www.frafjordtilfjell.com

  SvarSlett

Legg inn en kommentar