Det er ikke utstyret det står på...

Når kondisjonen er skral er det åpenbart at man må sette inn støtet på utstyret. Matchende løpeskjørt og løpesko! Digg:-) Dette blir helt klart årets løpeantrekk! Adidas Clima Cool løpeskjørt og Adidas Clima Cool Chill sko - perfekt match. Det er jammen ikke utstyret det står på.


Gårsdagens tur gikk som annonsert på Bygdøy, sammen med Pia og Hege. De var veldig snille og ventet på meg på alle bakketoppene og der det ellers var nødvendig. Jeg var bare døden nær 3-4 ganger, på 35-40 min. Det er jo langt over forventning!

Fort gikk det ikke, men det var jo aldri meningen - var det? Hm, litt usikker på hva Hege og Pia hadde tenkt... Forhåpentligvis restitusjon. Campen har vel aldri arrangert en så kort løpeøkt før?

Var så ødelagt i beina etter disse få kilometerne at jeg har bestilt urne og et egnet sted på gravlunden. Kan virkelig ikke ha lenge igjen!

Kommentarer

 1. Vet ikke om jeg skal skrive "FLINK" eller "IDIOT" Siri.... ;-) IVRIG, det tror jeg at jeg skriver; du er helt klart ivrig og meget positiv!!!! Det skal du ha! :-) Du får sørge for å ikke overtrene nå da ;-)

  SvarSlett
 2. Hurra, hurra, så gøy at du er back in business! :-)

  SvarSlett
 3. Utrolig! Tenk for en progresjon du har foran deg :-) Fra nesten urne kan det bare gå en vei! Siw-Mette

  SvarSlett
 4. Silja da! Idiot? Jeg?
  Er ikke det altså! Kjenner godt etter vondter der det ikke skal gjøre vondt, og har "bare" muskler i beina som verker - noe grusomt. Men, helt ufarlig. Er forsiktig:-)

  Astrid: Jaaa, det er digg. Ikke akkurat heeeelt back in business, men i alle fall på sporet!

  Siw-Mette: Ja, jeg håper det er bare en vei - men er forsåvidt litt forberedt på at jeg snubler litt på veien... Håper å se deg snart!

  SvarSlett
 5. The only way is up - supert at du er i gang. Ta det med ro og kjenn på hva kroppen forsøker å fortelle deg, så er du i superform superfort!

  SvarSlett
 6. Jeg puster lettet ut!! Jeg blir bare litt himmelfallen når du allerede er i farta ;-) og selvsagt blir jeg med en gang "hønemor"; må jo passe på førstedama så det ikke skjer noe gæli!! ;-) Og så må jeg jo si det jeg glemte i første kommentar: du ser jo helt smæshing ut i matchende sko og tøy; lekkert!!! :-)

  SvarSlett
 7. Superlekkert antrekk! ;-D
  Syns ikke det er lenge siden du ble gravid, og nå er du allerede i gang med trening igjen. Det er jo helt supert.Om ikke så lenge er du tilbake der du var.

  SvarSlett
 8. Det er viktig å føle seg fin, spesielt når kroppen fortsatt er litt for stor og ikke akkurat slik jeg ønsker den skal være;-)
  Syns det skjørtet er skikkelig, skikkelig smashing. Og, da jeg fant de skoene i nøyaktig samme farge - og den typen jeg hadde tenkt å ønske meg. Vel, det var lett å velge de da!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar