Da Hanne kom til parken

I kveld fikk vi besøk i parken, ikke bare av grillere og feststemte folk, men en "løper". Løpseksperten skulle gi oss noen tips om god løpsøkonomi, både teori og praksis. Det virket som alle syns dette var nyttig, og nå skal jeg teste hvor my som sitter igjen hos dere - og samtidig dokumentere tipsene Hanne kom med, til de som ikke fikk med seg denne økta. Jeg trekker ut en vinner, som får en løpeskjorte - blant de som var på treninga og kan komme opp med "hva Hanne sa". Ett tips per kommentar, men du kan legge inn flere kommentarer -  bare ikke et tips som allerede er gitt av andre.

Vi kjørte fotballtrening i kveld, 4-2-4 formasjon, med en luring til slutt. Skjønner ikke hvorfor ingen lag bruker denne formasjonen, den er dødseffektiv! 4 single runder, 1 dobbel, 4 single og 50 metere til slutt. Jeg fikk en takkeklem etter økta fra Thomas, som var godt fornøyd med hardkjøret. Og, det var før han evt ble med Lise Marit og stod planken og det som verre er... Håper dere alle koser dere med noen velfortjente kalorier i kveld!


De spreke i parken: Andreas H, Astrid, Birgitte, Christopher, Gøril, Halvor(Ny!), Hanne, Ida (comeback!), Jane, Josephine, Lise Marit, Pia, Siri, Thomas og Vemund

Og, de fleste fulgte Lise Marit til styrkeøkta - dere er skikkelig flinkiser!


Neste økt ligger an til å bli en steinhard motbakkeøkt på mandag... mer info kommer. Dersom det er interesse for langtur i helga, ta kontakt - så kan vi sette opp det! Bruk evt veggen i facebookgruppa til å lodde stemningen.

Kommentarer

 1. Topp trening i kveld! Og bare bra med en ekspert som kunne pirke litt, det gjør oss jo bare flinkere.

  Ett av tipsene fra Hanne var å puste med magen. Det vil altså si å puste skikkelig - ikke stoppe pusten i skulderhøyde :-P

  SvarSlett
 2. Skuldrene ned og armene rett frem :)

  Og Lise Marit kjørte oss beinhardt! Teller sååå sakte ;)

  SvarSlett
 3. Mohahaha! Men det er egentlig til vårt eget beste ;-)

  Hanne sa også at vi måtte rette blikket opp fra grusen og se framover.

  SvarSlett
 4. Ooookey. Jeg har vridd hjernen min for flere tips. Så kom jeg på: Ha mest mulig "rett bein" fra hofta og ned når du løper! Ikke lande med veldig langt steg foran, f.eks.

  Men Hanne ordla seg nok hakket mer elegant enn meg.

  SvarSlett
 5. Landingen skal helst være nesten på hele foten. Når en sliten eller er i feil vinkel, lander vi fort på hælen.. Det var det jeg kom på som ikke er sagt. Bra økt, verker overalt. Det er godt tegn!!

  SvarSlett
 6. Høres ut som dere hadde en flott økt i går. Jeg hadde planlagt en 5000 meter på banen her i Kongsberg i går, men den ble det ikke noe av da det ble spilt fotballkamp der.

  4-2-4 formasjonen var det Brasil som innførte på slutten av 50 tallet. De brukte den når de vant VM titlene i 58, 62 og 70. Formasjonen var svært populær på 60 tallet. I dag er nok de fleste enig om at det er andre formasjoner som er mer effektiv, selv om den åpenbart var meget effektiv i parken i går.

  SvarSlett
 7. Stor takk til Hanne for nyttige tips! Hun sa også at man ikke kommer noen vei med kondis hvis man ikke har muskler i mage og rygg... Så det er bare å slenge seg på styrketreningen etter intervallene (enig med Hanne i at Lise Marit teller fryyyyyktelig sakte ;) )

  SvarSlett
 8. Jeg måtte nok melde pass for styrketreningen i går, siden planen var en styrkeøkt i dag tidlig.

  Planen ble gjennomført, men gårsdagen satt godt i kroppen. Det var virkelig tungt å komme i gang.

  SvarSlett
 9. Jeg har lært å telle av Siri og Kristine, jeg ;-)

  SvarSlett
 10. Det skal telles saaaakte, Lise Marit har skjønt det - og dere burde takke henne;-) Og inntil videre skal dere bare nyte at det ikke er jeg som teller, ennå altså...

  SvarSlett
 11. Takk for at dere deler tips! Høres ut som en knallbra økt :)

  SvarSlett
 12. VINNER......


  Tips mr 2; Hanne H!
  Grattis:-)
  (Jeg var sikker på at Lise M ville vinne denne, hun hadde 50% sjanse med sine tre svar, men dengang ei! Excel ga meg tallet to)

  SvarSlett
 13. Hva! Ble det meg!?

  Utrolig, det må tydeligvis være veldig viktig å senke skuldrene når man løper ;)

  SvarSlett
 14. Det ble deg vettu - Hanne om Hanne!

  SvarSlett
 15. Hehe, gratulerer Hanne :-) Nå må vi huske å bruke disse tipsene da... Jeg må slutte å se ned i bakken hele tida!

  SvarSlett

Legg inn en kommentar