Camp vs kamp

I dag hang min deltakelse på treningscamp i en syltynn tråd. Vålenga skulle nemlig spille kamp på tullevål, og mannen har sesongkort. Alle som er i forhold vet at det er gi og ta, og jeg var forberedt og instilt på at i dag, vel - da måtte jeg gi ved dørene. Det var tungt å kjenne på det. Så, jeg var i grunnen litt deppa. Selv om beina var tunge og støle etter mandagen ennå, så hadde jeg lyst til å dra i parken.


Sånn ved lunsjtider (for dere som faktisk har lunsj daglig) ringte mannen og sa det var en åpning for camp og kamp. Jeg lyttet. Og, jeg har vært på camp i dag! Vesla har hatt barnevakt for første gang, en time - sovende og rolig. Farmoren var i byen, og har kost seg tror jeg - og jeg har kost meg i parken. Av nettavisene ser det ut som mannen ikke har kost seg fullt så mye på kamp. Nok om det!


De tjueen spreke i parken:
Birgitte, Christopher, Gøril, Halvor, Hanne, Ida, Jane, Janis, Jan Sverre (NY!), Josephine, Kristine, Lisa G, Lise Marit, Maria, Nina (NY!), Pia, Pål, Regis, Siri, Thomas og Vemund. Veldig velkommen til dere to nye - hyggelig at dere også er aktive på veggen i facebookgruppa, fortsett med det!

Vi åpnet med to oppvarmingsrunder med siste par ut - kari & knut, eller noe i den duren. Rolige runder, med 3-4 drag på alle parene. Det så veldig flott ut! Deretter var det 5 doble på programmet, av hensyn til de mange som skal i skauen på lørdag og løpe Nordmarka Halvmaraton. Tilslutt tok vi tre 100 meters spurter. Da ble det fart på alle, unntatt meg. Jeg har skikkelig sirup under skoene og et blylodd i baken. Mandagens økt hang definitivt igjen i mine bein, og det var flere som kjente det ulike steder i beina....

Etter spurtene dro de sprekeste med Lise Marit og Kristine til et egnet sted for sakte tellinger. Håper dere hadde en effektiv styrkeøkt - rapporter gjerne!


Jeg har oppsummert poengene til Månedens Camper, og det kommer en egen post på det. Ser ut som vi har i alle fall 7 finalister så langt... Og Hanne, beklager - men jeg glemte helt å ta med trøya du vant i siste konkurranse! Beklager:-(

Kommentarer

 1. Nå fikk jeg litt angst for lørdagen, dere har jo hatt DEN gode treningsøkten! Får ta det som kommer med godt humør.. :)

  SvarSlett
 2. Skikkelig skuffa over deg, Siri, det var den eneste grunnen til at jeg dukket opp i dag.
  Neida, du er tilgitt (jeg skylder på Vålerenga..).

  Vi på styrkeøkta var veldig flinke, og effektive, da det surrer mye rundt ørene våre dere vi ligger på gresset. Og jeg begynner endelig å få litt muskler i spagettiarmene mine igjen, hurra :)

  SvarSlett
 3. Tusen takk for en herlig treningsøkt! Synd jeg ikke fikk vært med helt ut, men jeg kommer absolut neste onsdag også! :-)

  SvarSlett
 4. Jepps, debut på meg i går og det ble riktig så mye høy puls. Langt mer trøkk enn egne turer som fort blir for "kosete". Jeg kommer igjen da dette er veien til god form :-)
  Bra med styrkeøkt også, damene kunne telle riktig så sakte :-D

  SvarSlett
 5. Godt å høre fra dere to nye:-)

  Vi ses !

  SvarSlett

Legg inn en kommentar