Vinnere

Som dere vet skal jeg dele ut et gavekort på kino - eller kanskje to? Den lille konkurransen, som for en gangs skyld ikke krevde en eneste liten svettedråpe fra dere, gikk ut på å gjette fødselstidspunkt for jenta jeg hadde i magen - og som ekstrasjanse; navnet. (Det er skikkelig digg å skrive hadde i magen, jeg flyr nesten over gulvet nå som den svære magen er borte!) Det ble mange sprø navnetips, spør du meg - men for alt jeg vet var de fleste alvorlig ment ;-) Navnet hennes var ikke avgjort på forhånd, men vi hadde et knippe hete kandidater på forhånd selvsagt. Jeg kvapp litt til da jeg så Maris forslag, for det var så nært at det må godkjennes som rett, all den tid ingen andre hadde eksakt riktig svar på ekstrasjansen.


Datoen ble nesten vunnet av Lise Marit, men hun endret forslaget sitt mens hun skrev, og dermed ble det Astrid som stakk av med seieren på dato; ca 23 timer "feil". Ingen traff eksakt dato, men Astrid bommet altså med mindre enn 24 timer.


Så, gratulerer til Astrid og Mari. Gavekort kommer plutselig:-)


Fødsel forløp forøvrig "normalt", og jeg kom meg mye raskere på bena igjen enn etter forrige. Det er mye hardt arbeid å få en unge ut, og jeg klagde og grein som en liten unge underveis mens svetten silte og kreftene ebbet ut. Aldri mer! Er så glad og lettet over å være ferdig med både voksefasen og selve fødselen. Nå står vi på terskelen til en krevende babytid, men vi håper å overleve den også! Her er lykketrollet, som faktisk skrek før hun var helt ute...


Nå ligger jeg i hardtrening for å kunne snøre på meg løpeskoene igjen. Det må strammes kraftig opp i bekkenbunnen før det er forsvarlig å utsette kroppen for støtene som kommer med løping. Men, SNART er jeg klar. Og, det kjennes helt utrolig deilig å tenke på! Det er så grønt og herlig ute nå, ganske kjipt å bare trene innendørs nå. Det blir helt sikkert hardt å komme seg tilbake i form, men det er ingenting annet å gjøre enn å bygge sten på sten. Og, det positive med å være i dårlig form; fremgangen kommer lettere når utgangspunktet er dårlig! 

Jeg lurer litt på å stille opp i Jentebølgen på Sognsvann på tirsdag, gående i 5 km. Jentene som løp i fjor skrøt av skikkelig goodiebags, og jeg kan godt trenge en kickstart (jeg har en måneds opptrening foran meg nå før sesongåpningen min; Iformløpet). Noen som vil slå følge, eller bare mose meg skikkelig?

Tilsist må jeg bare si beklager til alle som har måttet vente på svar ang drakter - jeg håper å ha kommet meg gjennom alle mail og kommentarer, slik at etterbestillingen har gått korrekt og alle etter hvert får de draktene de vil ha.


Kommentarer

 1. Siri: du imponerer!! Og Alice: du er helt skjønn! Hvil nå mens du kan, det kan bli stritt å holde følge med den moren din etter hvert ;-)

  SvarSlett
 2. For et herlig bilde! Nå er jo resten a walk in the park.

  Jeg er en sånn en som lar meg lokke av goodiebags, og hvis jeg i tillegg, en gang i livet, kan mose deg i løpesko (jeg for min del føder vel heller enn å løpe maraton, så hver sin smak), ja da er fristelsen dobbel:)

  Hilsen navneguruen

  SvarSlett
 3. Takk Siri, for at du valgte riktig dag for å presse ut dette nydelige lille nurket - gratulerer igjen! :)

  SvarSlett
 4. Jeg skal på Jentebølgen! Selv om alle anbefaler Ryeløpet i stedet, tar Jentebølgen logistikkledelsen tirsdag førstkommende, med sin perfekte lokalisering knappe 2 km fra min dør. Særlig gjelder det når barna må klare seg selv fordi mamma skal løpe...

  Gratulerer med vel overstått graviditet og fødsel, Siri! For en bragd! Og for et resultat! Jeg regner med at du har vett nok til å ta det forsiktig med de fysiske anstrengelsene nå i starten....

  SvarSlett
 5. ahhh, Gratulerer!!
  Da skjønner jeg hvorfor du skal løpe Iform - stusset litt på den.

  Absolutt nydelig!

  SvarSlett
 6. Siri og Maria, tror jeg blir med på Jentebølgen også, er mest praktisk i forhold til jobb.Og goodiebagen er ganske bra..

  SvarSlett
 7. Cool! Mari, Maria, Gøril!! Flere?? :-)

  Noen gutter i forkledning hadde vært gøy... Andreas H - du blir helt skjønn med løpeskjørt, perfekt oppladning før Stockholm også:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar