Vel overstått stafett - dette var moro!


I går våknet en del av oss med den kriblende følelsen i magen som man alltid har foran et løp. I går kriblet det kanskje litt ekstra: første gang vi stiller lag for Treningscamp i Holmenkollstafetten! Vi hadde jo forberedt oss godt, med spesialtrening i parken og med nye drakter, så dette kunne jo ikke annet enn gå vår vei!!

Og det gjorde det også :-) Ut fra kommentarene i etterkant å dømme hadde alle en kjempefin opplevelse i og rundt løypa i går. Alle var på plass, vekslingene gikk greit og vi kom i mål på en plassering vi har grunn til å være litt stolte av. Bildet av Torbjørn G øverst viser med all tydelighet av TC-laget er laget for løpere med stil!

Rammene rundt vårens vakreste eventyr var som de skulle være: sol fra nesten klar himmel, samtidig som det var akkurat passe løpetemperatur. Løpere med startnummer på brystet overalt, som varmet opp til innsats. Det er litt folkefest-stemning på Oslo Vest denne dagen. Vi blir liksom en eneste stor løpefamilie - selv om vi strengt tatt er konkurrenter... Det flotte med HK-stafetten er at "alle" er med, selv de som kanskje aldri før har eid et par joggesko!

Her ser vi Andreas H i sedvanlig fint driv på etappe 10, den lengste med sine 2800 m. Han smiler bredt når han oppdager Siri (som er fotograf)! Rett fra fødeavdelingen og ut for å heie - DET er innsats det!!

Treningscamp plasserte seg på en flott 221. plass i sin gruppe: A1 mixed lag med flest menn. I og med vi var flest kvinner burde vi egentlig vært i gruppe A2 og da hadde vi havnet på en råsterk (delt) 15. plass! Det er bra!! Dette lærer vi av og havner i riktig gruppe neste år, om vi ikke stiller både et kvinnelag og et herrelag, da :)

Noen av oss feiret med en kjempehyggelig kveld på Yayas etterpå. Vi savnet jo flere av dere der, men uansett feiret nok alle innsatsen på sin måte. Gratulerer med dagen, campere!
Forresten, håper alle har fått med seg forhåndsomtalen på kondis.no!

Kommentarer

 1. Dere er knallgode!! Skulle gjerne vært på alle etappene og fotografert, men dere løper altfor fort:-)

  SvarSlett
 2. Det er jo utrolig kult! Innsatsen var fantastisk fra alle sammen, og det er jo derfor vi klarte det så bra. Jeg blir gjerne med neste år!

  SvarSlett
 3. Det var artig å være med, selv om jeg ikke tenkte i de baner da 25% av etappen gjenstod.

  Uansett, jeg vil gjerne være med neste år også, og har ingen ting i mot å ta samme etappe om igjen.

  Håper noen av disse supermennene som deltok på laget vårt (og som jeg ikke tror jeg har truffet tidligere) blir med neste år også.

  SvarSlett
 4. Jeg vil også være med neste år! 12. mai er datoen, det er bare å notere seg:-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar