Topptur med Treningscamp

Jaja, topptur og topptur... det er i alle fall ganske mye oppover fra Frognerparken til Ullevålseter! Men vi kom oss "til topps" i dag likevel. Kristine, Christopher, Andreas H og jeg startet sammen fra parken. Ikke uventet dro Andreas ganske raskt fra, og vi så hans lyseblå rygg laaangt foran et sted, før han forsvant ut av horisonten... På Sognsvann hang Siw-Mette seg på, og ble med et stykke oppover. Godt du er i gang igjen, etter langt skadeavbrekk!

Selv om regnet tok oss mot slutten av turen, føltes det godt å løpe i skogen i dag. Og som alltid er det veldig kjekt å løpe disse turene sammen! Det vrimlet dessuten av campere i området i dag: vi traff både Maria, Silja og Andreas F - alle på tur av det litt mer familievennlige slaget.

Nå er det endel løp på kalenderen framover så foreløpig er det ikke lagt planer for ny langtur neste helg. Men det er bare å ta initiativ til det, folkens :-) Lørdag 4. juni blir det å løpe gjennom store deler av løypa til Nordmarka Skogsmaraton. Det er selvsagt lov å være med på bare deler av turen også, om du synes hele blir litt i overkant! Mer info kommer...

Forresten: vi tok et par bilder på Ullevålseter, men samtlige ble sensurert da jeg kom hjem og så resultatet ;-)

Kommentarer