Tid for konkurranse: Tromsø MSM

Vi har stadig noen startplasser i Tromsø Midnight Sun Marathon, som Campen har fått av løpets hovedsponsor Adidas. Startplassene skal deles ut til en av de spreke/gale Camperne våre. Løpet er 25. juni, og du kan velge mellom 10 km, halv- og helmaraton. (Status i MaiCamperen kommer også snart...se AprilCamperen hvis du ikke vet hva dette går ut på).

Om du vil vinne en slik plass må du svare på tre enkle spørsmål - og den som er kjappest på labben med korrekt svar i kommentarfeltet må altså ordne seg med fly og hotell, og ikke minst TRENE litt den neste måneden! :-)  Er du klar?

Marketing Manager Thomas i Adidas Norge har bestemt at spørsmålene denne gang skal være en tribute til vår alles kjære Grete, som dessverre måtte gi tapt for kreftsykdommen nå for en måned siden. Det har stått mye om Grete i avisene den siste tiden, både om mennesket og løpemaskinen, det burde derfor ikke være for vanskelig å finne svarene!

Grete Waitz har norsk rekord på 1500 m.
Når ble den satt, hvor ble den satt og hva var tiden?


Kommentarer

 1. Endelig en konkurranse etter min smak. Historiske sportsspørsmål er mer min greie enn tippekonkurransene.

  Når Grete Waitz satte norsk rekord på 1500 meteren løp hun på 4:00:55 den 3. september i Praha i 1978

  SvarSlett
 2. Da er vel konkurransen avgjort da? God tur til Tromsø Peer :) Hvilken distanse blir det?

  SvarSlett
 3. Er redd det ikke er aktuelt for meg med MSM i år. :( Ser nå at den helgen er jeg opptatt med andre ting. Synd, skulle gjerne deltatt i MSM. Har mange kjente der oppe fra tiden i Nord-Norge og flere av dem skal også løpe MSM.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar