Synlige campere i Sentrumsløpet


Noen ganger blir ikke ting helt som man har tenkt... noen ganger blir det faktisk bedre! Det er i alle fall kort oppsummert min opplevelse av dagens Sentrumsløp. Takk alle campere, både dere som løp, dere som heiet og dere som var med oss i tankene, for at det ble en god dag! Og jeg tror faktisk at de splitternye TC-draktene er litt sånn supermann-drakter, som gir ekstra energi :-)

Andreas H og F, Christopher, Lise Marit, Gøril og jeg møtte til felles oppvarming før start. Kjempefint å kunne lade opp med andre småspente folk, få ut litt "nerveprat" og kjenne på det gode fellesskapet.

Det er jo et skikkelig stemningsfullt arrangement dette her! Så mange mennesker overalt, både løpere, supportere og helt vanlige mennesker på bytur i finværet. Veldig inspirerende! Apropos vær: det ble varmt underveis men det er idioti å klage på været når det er så flott ;-)

Her et lite overblikk fra posisjon pulje 3 før start. Folk, folk, folk så langt øyet rakk. Bakover også...
Det blir som kjent noen ups og noen downs underveis i et løp. I ups'ene kommer de positive tankene og når man er down kommer de kjetterske. Det VAR fristende å hive seg på en bysykkel da vi passerte et bysykkelstativ. Og det VAR fristende å hive seg ut på fortauet og menge seg med småbarnsmødrene på en av fortauskafeene i Bygdøy allé og ta en caffe macciato. Men neida - gleden over å løpe overvinner jo alt :) Selv på de siste par kilometerne, som ikke var fullt så kule som de første...

Dagens lyspunkter: Siri i parken, Anna i Bygdøy allé (Heia! Nå går det bare nedover herfra!), og da jeg minst ventet det, langt nede i sentrum: Maria! Takk for alle heiarop, de er balsam for slitne bein :-)

Etter løpet var det ikke lett å få øye på hverandre, selv med de fargesterke supermanndraktene. Det var nemlig etpar andre også på Universitetsplassen... Men prata med Andreas F ca rett etter målpassering, og traff også på Regis (tok ham på drakta!). De andre camperne var kanskje allerede på vei i retning dusjen eller matfatet eller andre fristelser.

Neste lørdag er det HK-stafett! Vi sjåast da, om ikke før :)

Kommentarer