Stockholm, Grefsen, Ekeberg, Skaubygda og Marka...

... og kanskje enda fler? Hvis ikke er uansett Treningscamp solid representert i både inn- og utland denne helgen :)

Maratonmannen Andreas er som kjent i Stockholm og vi venter spent på rapport fra dagens løp! Rapporten fra Grefsenkollen opp og Vemunds deltakelse der er allerede kommet: Det gikk bra og det ble pers! Gratulerer, råtøft gjort!

På Ekebergs myke sletter og med noen avstikkere inn i skogene rundt, ble Norway Cross arrangert for første gang i dag. Ikke overveldende mange deltakere (116) men et nytt løp trenger vel litt tid på å "få satt seg", og neste år kolliderer løpet forhåpentligvis ikke med Grefsenkollen opp - eller andre løp i området vårt for den saks skyld...

Men det var en artig løype som var fin å løpe mens den fremdeles var noenlunde tørr! Heldigvis kom hovedparten av regnet først etter løpet, det håper jeg gjelder for alle andre som har vært ute og løpt i dag også :)

Lurer på om vår camper i Kongsberg, Peer, gjorde alvor av planene om å løpe Dokka opp i dag?? Fortell i så fall!

I morgen drar i alle fall Astrid og Torfinn, kanskje Hilde og Hanne og enda flere til Skaubygda og løper forskjellige distanser. Lykke til og heia Treningscamp :-)
I morgen er det også fellestur fra parken - god tur til alle som blir med der!

Kort oppsummert: det er en skikkelig aktiv gjeng campere som driver på om dagen - og det er GØY!


Kommentarer

 1. Jeg hadde veldig lyst til å løpe Dokka opp i dag, men det gikk dessverre ikke. Kona jobber som sykepleier med jobb hver tredje helg og denne helgen var en av jobbhelgene hennes. Ungene mine er enda for små til at de passer seg selv, så da ble igrunnen valget enkelt. Det ble en dag hjemme med ungene og ikke noe Dokka opp. Men jeg regner med at det dukker opp andre muligheter for motbakkeløp senere i sesongen.

  SvarSlett
 2. Det er skikkelig morsomt å følge med på krumspringene deres ja!

  Andreas, Anne E og Linda har løpt Stockholm i dag - regner med alle er ruset på endorfiner og seg selv nå i kveld! Det er en helt spesiell følelse å fullføre maraton! Nyt dagen:-)

  Er også veldig spent på Skaubygdafolket i morgen!

  Og, jeg håper å kunne bli med på Norway Cross neste år. Løp Osloløpet til OSI der oppe for noen år siden, og har forstått det som at NC forsøker gjenoppta dette fine løpet.

  SvarSlett

Legg inn en kommentar