Nå går det bare én vei!

Og det er oppover! Eller framover, om du vil. Flere som kjenner at formen er på vei tilbake etter en lang vinter?

Jeg hadde problemer med nettforbindelsen hjemme hos meg i går, derfor er jeg litt seint ute med innlegg om gårsdagens trening. Men det er sånn som skjer! Til saken:

I går var vi 26 stykker i parken. Antallet er jo bra i seg selv, og det var også noen nye som stilte til intervalltrening. Vi kjørte den gode, gamle pyramidetreningen vår, som består av 12 runder. Tre av rundene er doble. Det betyr at du får en fin variasjon mellom å løpe raskt (enkle runder), og å løpe ganske raskt og litt lenger (doble runder). Jeg kjenner virkelig at formen er stigende, det hjelper å trene intervaller med høy intensitet hver uke! Nå har jo jeg, og flere andre, holdt det gående med intervaller vinteren igjennom også, men det er litt forskjell på hvor hardt du presser deg en mørk og glatt januarkveld og en deilig våraften i t-skjorte og tights.

Mens vi først snakker om framgang; jeg tror fiskebollemusklene mine er i ferd med å svinne hen! Forrige uke kjørte vi årets første styrkeøkt - ikke en spesielt hyggelig affære. I går, bare en uke senere, klarte vi å fullføre alle øvelsene! Sist gang måtte vi gi tapt mot den siste, planlagte runden med mageøvelser, men ikke i går. Fantastisk! OK, ikke alle øvelser går kjempelett, selv er jeg for eksempel skikkelig dårlig på øvelsen som styrker triceps. Jeg må alltid velge den enkleste varianten for å orke å senke meg ned mot benken 15x3 ganger. Men poenget mitt er at det går litt lettere enn sist! Og det skal vi på ingen måte prøve å skjule. Vi er flinke!

Denne ukens campere: Gøril (ledet treninga i går), Andreas F (tok tida), Andreas H, Bård (COMEBACK!), Kine (NY!), Guro (COMEBACK!), Kristine, Elin, Siw-Mette, Christopher, Hendy, Knut, Janis, Marius, Torfinn, Hanne, Mari, Josefine, Robert, Vidar, Inga, Thomas, Astrid, Hilde Sofie, Pia og jeg.

Kommentarer

 1. Hærlige Lise Marit med så mange i parken på en så travel uke i kondisjonsOslo.

  SvarSlett
 2. Så bra å høre Lise Marit - trening virker vet du:-)

  Kult med så mange i parken, selv med litt frafall til Fornebuløpet.

  SvarSlett
 3. Ikke mer enn to frafalne til fordel for Fornebu tror jeg - altså bare en dråpe i havet ;-)

  SvarSlett

Legg inn en kommentar